LOUIS POULSEN

Patera taklampe Ø45 - hvit

Patera taklampe fra Louis Poulsen er en vakker lampe som er utformet slik at du ikke kan se lyspæren, og gir derfor et behagelig lys. Den skaper et spennende lysspill på veggen og er et nydelig blikkfang i store rom med god takhøyde. Også egnet til spisebord og trapp. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 12 400
5+ på nettlager
10+ på butikklager
Mer om dette produktet

Patera taklampe fra Louis Poulsen er bygget opp av små, diamantformede celler. Hver celle er nøye utformet for å fange lyset og skjerme lyskilden fra innsynsvinkler på mer enn 45 grader. Hver celle gløder. For vinkler under 45 grader er feltene åpne for direkte, nedadrettet lys. Taklampe hvor en liten mengde lys også sendes oppover for å lyse opp taket.

Taklampen gir godt allmennlys og skaper et vakkert lysspill på veggene. 


ANBEFALT BRUK

  • Super lampe i trapperom der det er god takhøyde. 
  • Kjempefin lampe over spisebord med takhøyde fra 2.40 meter og opp. 
  • Patera er en kjempefin lampe til å ha midt i oppholdsrommet, som stue. Den gir godt og behagelig lys til rommet og er dessuten et nydelig blikkfang. 


MONTERING

  • Lampen festes med krok. For veiledning, se monteringsanvisning under. 
  • Vi anbefaler at du henger den litt høyere over bordet enn andre taklamper pga. utformingen, og egner seg derfor best om du har minimum 240 cm i takhøyde. En tommelfingerregel er å montere den ca. 65-75 cm fra bordflaten. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en matt lyspære med kraftig lys for å få effekt av lampen. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en tynn støvkost mellom lamellene, evt. en tørr fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

Patera taklampe er en del av Patera-serien som er designet av Øivind Slaatto i samarbeid med Louis Poulsen. Serien gir en myk, dynamisk belysning til moderne rom. Lampene er laget for å være vakre å se på fra alle vinkler, og de endrer uttrykk ut fra hvilken vinkel du ser den fra.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411497425
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741099003
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale PVC og akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 43.3
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned