NYHET
LOUIS POULSEN

Patera oval taklampe Ø50 - hvit

eller
Klikk & Hent
Vakker taklampe fra Louis Poulsen som gir en nydelig glød. Den runde åpningen under gir direkte nedadrettet lys, og det følger med en avskjermerplate som kan dekke åpningen om du opplever blending. Flott over bordet, men kan og brukes fritthengende i rommet.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 9 325
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Patera oval takpendel er en del av Patera-serien som er designet av Øivind Slaatto i samarbeid med Louis Poulsen. Serien gir en myk, dynamisk belysning til moderne rom. Lampene er laget for å være vakre å se på fra alle vinkler, og de endrer uttrykk ut fra hvilken vinkel du ser den fra.


Patera oval er et nytt tilskudd til serien høsten 2021, og her var målet å skape en pendel med lett, minimalistisk form som kan brukes i rom med lave tak. Lampen har en flat sirkulær form som fremstår som en oval fra siden, og har en rund åpning i bunnen av lampen. Dette gjør at lampen gir godt nedadrettet lys, og blender ikke fra innsynsvinkler på mindre enn 40 grader. Det følger også med et deksel som kan dekke åpningen om lampen skal monteres høyere, slik at man likevel forhindrer blending.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693885954
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale PVC og akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 50
Høyde i cm 36
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 40