PRISMATCHET
LOUIS POULSEN

Patera oval taklampe Ø50 - hvit

Patera oval taklampe fra Louis Poulsen er en vakker lampe som gir en nydelig glød. Lampen gir direkte nedadrettet lys, men er utformet på en slik måte som gjør at du ikke kan se lyspæren fra noen vinkel. Lampen gir et spennende lysspill på veggene. Anbefales over spisebordet. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 11 585 Vanlig pris Veil. pris kr 12 875
5+ på nettlager
0 på butikklager
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Patera oval taklampe fra Louis Poulsen har en flat sirkulær form som fremstår som en oval fra siden. Den har en rund åpning i bunnen av lampen. Dette gjør at lampen gir godt nedadrettet lys, og blender ikke fra innsynsvinkler på mindre enn 40 grader. Formen på lampen gjør at den er super å bruke i rom med lav takhøyde. Taklampen gir godt allmennlys og skaper et vakkert lysspill på veggene. 


ANBEFALT BRUK

  • Ypperlig over et spisebord.
  • Super lampe i rom med lav takhøyde. 


MONTERING

  • Skal du bruke den over et spisebord, anbefaler vi å montere den 60-70 cm fra bordflaten. 
  • Taklampen festes med krok. Se monteringsanvisning under for veiledning. 


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler en kraftig lyspære for å få effekt av lampen. Se den i anbefalt tilbehør.
  • Det følger også med et deksel som kan dekke åpningen om lampen skal monteres i rom med høyere takhøyde e.l., slik at man likevel forhindrer blending.


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en tynn støvkost mellom lamellene, evt. en tørr fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

  • Patera oval taklampe er en del av Patera-serien som er designet av Øivind Slaatto i samarbeid med Louis Poulsen. Serien gir en myk, dynamisk belysning til moderne rom. Lampene er laget for å være vakre å se på fra alle vinkler, og de endrer uttrykk ut fra hvilken vinkel du ser den fra.
  • Patera oval ble lansert høsten 2021, og her var målet å skape en pendel med lett, minimalistisk form som kan brukes i rom med lave tak. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693885954
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741105939
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale PVC og akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 50
Høyde i cm 36
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned