LOUIS POULSEN

Panthella 250 bordlampe - sort metall

Panthella 250 bordlampe fra Louis Poulsen er en ikonisk, stilren designlampe. Størrelsen gjør den enkel å plassere, og den passer perfekt på en skjenk, i en bred vinduskarmen eller som stemningslampe på nattbordet. Den kommer med integrert LED og trinnløs dimmer. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 660
Færre enn 5 på nettlager
5+ på butikklager
Mer om dette produktet

Panthella 250 bordlampe, også kalt Panthella Mini, fra Louis Poulsen er et designikon, som gir et blendefritt og stemningsskapende lys. Lampen har en lakkert metallskjerm, og retter lyset nedover. Både skjermen og foten reflekterer lyset. Den kommer med integrert LED og trinnløs dimmer, der du kan justere lyset 15% og 100 %. Lampen har også en tidsurfunksjon som automatisk slår av lyset etter et gitt antall timer, og her kan du velge mellom fire og åtte timer. Den har en ledning på 2,5 meter, og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

Perfekt stemningslampe på en skjenk, i en bred vinduskarm eller som stemningslampe på nattbordet. 


VEDLIKEHOLD

- Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.

- LED-driveren er utskiftbar. 


RESERVEDELER

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner de her:


OM DESIGNET/SERIEN

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i fire størrelser. Panthella 250 er en mer kompakt versjon av bordlampen, noe som gjør den enklere å plassere på små flater. Ledningen på lampen er hvit på versjonene hvit opal, hvit metall og metallisert messing. De andre har svart ledning. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411494127
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744162432
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 33.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 400
Maks watt 10
Kelvin 2700