Panthella mini bordlampe - krom Panthella mini bordlampe - krom Panthella mini bordlampe - krom Panthella mini bordlampe - krom Panthella mini bordlampe - krom Panthella mini bordlampe - krom
Panthella mini bordlampe - krom
LOUIS POULSEN

Panthella mini bordlampe - krom

eller
Klikk & Hent
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
En ikonisk bordlampe med organiske former og en stilren utførelse. Med sin kompakte form, passer denne lampen godt inn i en hylle, i vinduskarmen eller på andre små overflater. Lampen har lakkert metallskerm som sender lyset nedover, og gir et blendefritt lys.
kr 5 590
Bestillingsvare: På lager i uke 22
Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Lampene gir et blendefritt og stemningsskapende lys. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i fire størrelser. Panthella MINI er en mer kompakt versjon av bordlampen, noe som gjør den enklere å plassere på små flater. Lampen kommer med integrert LED, og har en metallskjerm som styrer lyset nedover.
Detaljer
Farge Krom
Materiale Metall
Diameter i cm 25
Høyde i cm 33.5
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Sokkel Integrert LED
Led-pære kan byttes Ja
Lumen pr lyspære 400
Watt 10
Kelvin 2700
Produktets IP-grad 20
Lystype Stemningslys