NORTHERN

Over Me Ø30 taklampe - dusty blue

Ove Me fra Northern er en stilren takplafond med myke linjer, som passer inn hos de fleste. Den er utmerket å bruke i gangsoner, på kjøkken og på badet. Den er også kompatibel med smarthusfunksjoner. Mer info finner du under.
- +
kr 3 490
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Over Me fra Northern er en minimalistisk og moderne takplafond med myke linjer. En perfekt lampe for deg som vil at plafonden skal gjøre litt mer ut av seg. Plafonden er i opalt glass som sikrer jevn og blendingsredusert lysspredning. Den har en ramme i matt lakkert metall. Glasset stikker litt lenger ut enn rammen, som gjør at lyset også spres litt ut til sidene. Plafonden er kompatibel med smarthusfunksjoner, og har en IP på 44, hvilket betyr at den er våtromsgodkjent. 


ANBEFALT BRUK 

- Utmerket som takplafond til baderom. 

- Bruk den som takplafond i gangsoner.

- Bruk den som plafond på kjøkkenet. 


MONTERING

Plafonden festes med skruer. Se monteringsanvisning under for veiledning. 


TILBEHØR 

Du trenger to lyspærer til din plafond. Vi anbefaler matte lyspærer, for å sikre et jevnt lys. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tør av støv med støvkost eller en ren, myk bomullsklut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Over Me fra Northern er både enkel og stilren, med myke linjer og minimalistisk design. Lampen er designet av den norske prisvinnende designduoen, Morten Skjære Knarrum og Jonas Norheim, bedre kjent som Morten & Jonas. Over Me kommer i fire størrelser og fire farger, henholdsvis i 20, 30, 40 og 50 cm i diameter og i hvit, dusty blue, matt sort og mørk grå. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216411
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 641.
Dimbar Ja
Farge Blå
Materiale Stål/Glass
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 30
Høyde i cm 14
Antall lyspærer 2
Sokkel E27
Maks watt 13