Oppheng selges separat
ANTIDARK

Moon tak/vegglampe Ø26 - titanium

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Moon tak/vegglampe fra Antidark er en minimalistisk lampe med integrert LED som bygger lite ned fra taket/veggen. En diskret allrounder som passer de fleste steder. Med tilhørende oppheng kan du også få en pendel. Moon gir godt og behagelig lys, og fungerer i alle takhøyder. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 499
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Moon fra Antidark er en tak- og vegglampe som er svært fleksibel. Moon brukes mest som takplafond, men også som vegglampe og pende. En plafond er en lampe som sitter helt opp i taket. Moon har integrert LED. Lampen er tynn og bygger åtte cm ut fra taket/veggen, noe som er lite og gir et stramt og moderne uttrykk. Den lyser effektivt og har ekstra lang levetid. Moon sprer lyset godt utover, uten at du får sideblending. PVC-skjermen gjør lyset nemlig mykere, og reduserer også blendingen. Taklampen har en fargetemperatur på 2700K, hvilket betyr varmt lys. 


ANBEFALT BRUK

 • Moon tak/vegglampe er en allrounder som passer de fleste steder, unntatt badet (den er ikke våtromsgodkjent), og i de fleste takhøyder. Bruk Moon som plafond, pendel og/eller vegglampe. 
 • Som takpendel er Moon Ø26 skikket å bruke over spisebord eller kjøkkenøy. Vi anbefaler to taklamper over spisebord på 120 cm, tre taklamper for bord på 180 cm og fire stykker for bord på 240 cm. 
 • Som plafond er den skikket til å gi god allmennbelysning i alle rom, og er bl.a. mye brukt i gang og trapp. Hvis du ser ganglyset fra stua, er Moon din utvalgte kandidat. Lysspredningen gir deg nemlig ikke ubehagelig sideblending.
 • Hvis du har det veldig høyt under taket kan du bruke Moon med pendeloppheng, og på den måten "senke" plafonden. 

 • Moon taklampe kan gjøres om til å bli kompatibel med smarthus. Er du interessert i dette, ta kontakt med våre lysplanleggere her. De kan hjelpe deg videre.


MONTERING

 • Skal du bruke Moon som pendel, trenger du tilhørende pendeloppheng som kjøpes separat, og enkelt monteres på. 
 • Som pendel over spisebord, anbefaler vi at du monterer Moon taklampe ca. 65-75 cm over bordet og i pannehøyde. Da blir du ikke blendet, samtidig som du får svært godt lys ned på bordet. 
 • Over kjøkkenøy er anbefalt monteringshøyde ca. 75-90 cm, og i pannehøyde når du står. 


TILBEHØR

 • Skal du bruke Moon som pendel, trenger du tilhørende pendeloppheng. Den finner du under anbefalt tilbehør.
 • Siden Moon har god lysstyrke, anbefaler vi at du bruker en dimmer, slik at du kan regulerer lysmengden etter behov. Se dimmer i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

 • Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 
 • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Moon taklampe kommer i tre størrelser;  16 cm, 26 cm og 45 cm i diameter. Moon Ø26 og Ø45 er godt egnet som allroundere, samt over spisebord og kjøkkenøy. Moon Ø16 er særlig godt egnet til smale rom, for eksempel en smal gang. Det er fint å bruke flere Moon lamper i samme hjem, for å skape et helhetlig uttrykk. Du får alle hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Antidark er en dansk merkevare som har levert belysning i over 25 år. Antidark leverer belysningsprodukter av høy kvalitet. De gir den litt anonyme belysningen et elegant og moderne design. Hele sortimentet passer sammen, både i stil og lyskvalitet. Hos oss får du et stort utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872037230
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-512-06-1-9
Dimbar Ja
Farge Titangrå
Materiale Aluminium/PVC
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 26
Høyde i cm 8
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1205
Maks watt 14
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer