NYHET
NORTHERN

Me gulvlampe H135 - petrol blå

Me gulvlampe fra Northern er en stødig, vakker gulvlampe som inviterer til egentid; til de stille stundene der du kan fordype deg i en god bok eller bare hvile. Me gir godt leselys og kan også dimmes ned med dimmeren som er lett tilgjengelig på hodet. En fleksibel lampe med et minimalistisk design som raskt kan bli din bestevenn. Me gulvlampe passer ypperlig i stuen, ved godstolen eller sofaen. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Me gulvlampe fra Northern er en stødig og vakker gulvlampe med et minimalistisk design. Den er designet av den prisvinnende duoen Morten&Jonas. Me gulvlampe er laget spesielt til deg, og inviterer til egentid; til de gode lesestundene eller der du bare hviler og puster ut.


Den tette lampeskjermen og den fleksible lampearmen gjør Me til en perfekt leselampe. Den gir nemlig rettet lys og du kan selv justere hvor du retter lyset. Siden den er dimbar, kan du også dimme lyset ned til å bli atmosfærisk og stemningsskapende. Dimmeren sitter på lampehodet og er lett tilgjengelig. Lampen kommer i fem farger, alle er matte, og lampearmen er dekket med silikon. Selve lampen er laget i stål. 


Me gulvlampe gir deg komfort på alle måter og er perfekt ved godstolen eller sofaen. Den kommer med integrert LED, som er utbyttbar. Den har en sort ledning på 2 meter til stikk. 


Northern, som fører lampen, er et norsk merke. Helt siden 2005 har de tatt markedet med storm. Deres produkter er gjennomførte og kvalitetsbevisste i moderne nordisk stil. De er særlig kjent for Oslo-lampen, og har mange flere flotte lamper i sitt sortiment, som fås hos Christiania Belysning. 


Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216947
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Blå
Materiale Stål
Produktets IP-grad 21
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 25
Dybde i cm 25
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1200
Watt 13
Kelvin 3000