Energy Class: G
NORTHERN

Me Dim gulvlampe H135 - petrol blå

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Me Dim gulvlampe fra Northern er en perfekt leselampe ved godstol eller sofa. Den har en fin og matt finish, og fleksibel lampearm i silikon som gjør hele uttrykket minimalistisk. Lampen gir godt og rettet lys over en stor flate og kommer med dimmer smart plassert på lampehodet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Me Dim gulvlampe er en stødig leselampe i stål med matt finish, og gir rettet lys med stor spredning. Den er 135 cm høy, har en fleksibel lampearm og dimmer på lampehodet. Dette gjør at du kan justere lyset dit du vil og dimme ned fra leselys til stemningslys. Den har integrert LED, som er utbyttbar og kommer med en sort ledning på to meter til stikkontakt. 


ANBEFALT BRUK

Bruk Me Dim som leselampe ved godstolen eller sofaen. 


MONTERING

Gulvlampen kommer ferdigmontert. 


VEDLIKEHOLD

- Tørk av støv med en støvkost. 

- LED-modulen er utbyttbar på Northern sine produkter med integrert LED. Dette betyr at du enkelt kan bytte modulen selv ved behov - helt uten elektriker. 


OM DESIGNET

Me Dim gulvlampe fra Northern er designet av den prisvinnende duoen Morten&Jonas. De laget gulvlampen med formålet å invitere til egentid;  til de gode lesestundene eller de stundene der du bare hviler og puster ut. Lampen kommer i flere farger.


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216947
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 694.
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Blå
Materiale Stål
Produktets IP-grad 21
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 135
Dybde i cm 25
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1200
Maks watt 13
Kelvin 3000