NYHET

Solcellelamper

________________________

 

Solcellelamper er et veldig praktisk alternativ når du vil fornye på terrassen eller i hagen. For det første er du ikke avhengig av å ha strømuttak der du vil ha lys. For det andre vil lampene skru seg av og på av seg selv når det er mørkt nok til at lyset trengs. Dermed er alt du trenger å gjøre å plassere lampene der du vil ha dem, så ordner de resten selv. Ingen elektriker nødvendig!

Slynger og lykter med solcelle gir magisk stemning for minimal innsats. Plasser de ut, så tenner de seg selv når mørket faller på.


FLEKSIBEL LØSNING

Flyttbare lamper

________________________

 

Våre solcellelamper er dekorative lamper som gir magisk stemning på sene utekvelder. Flere er lykter som er lette å flytte med seg. Bruk de på balkongen i dag, og ta de med deg i båten, på hytta eller i campingvogna når du skal dit. De lades gjennom døgnets lyse timer og skrur seg på automatisk når det blir mørkt nok til at sensoren registrerer det. Midt på sommeren i Norge er det få timer som er mørke nok, men på våren og sensommeren kommer solcellelampene virkelig til sin rett!

Globy er formet som hvite steiner, og er perfekte pyntegjenstander ved inngangspartiet eller i hagen. Lampene tennes automatisk ved skumring og virker svært inviterende.