FLOS

IC T1 Low bordlampe H38 - messing

IC T1 Low bordlampe fra Flos er et designikon med messingbase og opal glasskule som skjerm, som nærmest ser ut til å sveve. Lampen har dimmer på ledningen. Bordlampen er et smykke på en hylle, skjenk, en sidebord eller nattbord. Mer info under.
- +
kr 5 910
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

IC T1 Low bordlampe fra Flos er et designikon som gir godt allmennlys i rommet. Glasskjermen, som nærmest balanserer på basen og skaper en optisk illusjon, er laget i munnblåst opalglass av ypperste kvalitet. Denne er, i motsetning til mange andre opalglasskjermer, uten bobler eller andre feilskjær. IC T1 Low bordlampe kommer med dimmer på ledningen, og er 38 cm høy. Bordlampen er elegant og bidrar til godt allmennlys.


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt på en skjenk eller kommode.
  • Egner seg utmerket i en bokhylle. 
  • Bordlampen er som et smykke på et sidebord. 
  • Bruk den på nattbordet og reguler lysstyrken med dimmeren. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære, og vi anbefaler å bruke Flos sin egen pære, som er laget til IC-serien. Det er en matt, dimbar lyspære, som sikrer jevn spredning av lyset. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk, fuktig klut. 
  • Skal du fjerne fettflekker, bruk da en mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • NB! Glasset må være tørt før du skrur på lampen. 


RESERVEDELER:

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner det her:


OM DESIGNET/SERIEN

IC bordlampe finnes i tre størrelser, hvorav dette er den største. Bordlampene er en del av IC-serien. IC-lampene er designet for Flos av Michael Anastassiades i 2014. Serien består av taklamper, bordlamper, guvlamper og vegglamper i flere farger. IC har et stilig design som utfordrer balansesansen vår, med en glasskule som fremstår nærmest svevende i luften.


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809235844
Produktnummer hos leverandør F3171059
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Messing/hvit
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 38
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 60