FLOS

IC F1 gulvlampe H135 - krom

IC F1 gulvlampe fra Flos er et designikon med krom base og opal glasskule som skjerm, som nærmest ser ut til å sveve. Dette er den originale fargekombinasjonen, som nå er på full fart tilbake i trendbildet. Lampen har dimmer på ledningen. IC F1 bidrar til godt allmennlys i rommet. Mer info under.
- +
kr 8 250
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

IC F1 gulvlampe fra Flos er et designikon som gir godt allmennlys i rommet. Glasskjermen, som nærmest balanserer på basen og skaper en optisk illusjon, er laget i munnblåst opalglass av ypperste kvalitet. Denne er, i motsetning til mange andre opalglasskjermer, uten bobler eller andre feilskjær. IC F1 gulvlampe kommer med dimmer på ledningen, og er 135 cm høy. Gulvlampen bidrar til godt allmennlys.


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt ved siden av sofa 
  • Egner seg utmerket i et hjørne.
  • Bidrar til godt allmennlys og møblerer rommet. 


MONTERING

IC gulvlampe behøver kun en enkel montering.


TILBEHØR

Du trenger en lyspære, og vi anbefaler å bruke Flos sin egen pære, som er laget til IC-serien. Det er en matt, dimbar lyspære, som sikrer jevn spredning av lyset. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk, fuktig klut. 
  • Skal du fjerne fettflekker, bruk da en mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • NB! Glasset må være tørt før du skrur på lampen. 


RESERVEDELER:

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner det her:


OM DESIGNET/SERIEN

IC gulvlampe finnes i to størrelser, og er en del av IC-serien. IC-lampene er designet for Flos av Michael Anastassiades i 2014. Serien består av taklamper, bordlamper, guvlamper og vegglamper i flere farger. IC har et stilig design som utfordrer balansesansen vår, med en glasskule som fremstår nærmest svevende i luften.


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809235875
Produktnummer hos leverandør F3173057
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Krom/hvit
Materiale Metall/glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 135
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 60