-22%
&TRADITION

Flowerpot VP7 taklampe Ø37 - matt sort

Flowerpot VP7 taklampe fra &Tradition er en ikonisk designlampe som gir et rettet og blendefritt lys. Taklampen kommer i mange farger og har matchende tekstilledning. Flowerpot taklampe er perfekt over spisebordet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 3 245 Vanlig pris Veil. pris kr 4 140
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Flowerpot VP7 taklampe fra &Tradition har en skjerm bestående av to halvsirkler i lakkert metall og av ulik størrelse, som er montert mot hverandre. Dette gjør at du ikke ser lyspæren, og taklampen er derfor helt blendefri og gir rettet lys. Taklampen kommer med en tekstilledning på tre meter som er i samme farge som lampen. Med sin ikoniske form er dette en lampe som piffer opp hjemmet ditt. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt taklampe over spisebord.
  • Du trenger én taklampe hvis bordet ditt er avlangt måler opptil 180 cm. Bruk to lamper hvis bordet er mellom 180-230 cm, og tre taklamper hvis bordet er 240 cm eller mer. 


MONTERING

  • Skal du ha taklampen over spisebordet, monter dem da 65-75 cm fra bordflaten og i ca. pannehøyde. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en kraftig lyspære til din Flowerpot VP7, for å få full effekt av taklampen. Vår anbefaling er en dimbar lyspære, slik at du kan justere lysmengden etter behov. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å tørke av med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Flowerpot VP7 taklampe er en del av Flowerpot-serien, som er designet av danske Verner Panton i 1968. Lampene ble raskt designikoner og ble synonymt med Flower Power bevegelsen på slutten av 60-tallet. Med sine avrundede former representerer lampen harmoni og et brudd med en tradisjon som handlet om skarpe kanter og stramme linjer. Flowerpot kommer som taklamper, bordlamper og vegglamper, og finnes i en mengde ulike farger. Her er det alle muligheter til å finne lampen som popper i ditt interiør. Å kombinere bordlampe, vegglampe og taklampe fra samme serie, skaper også en harmoni i rommet. 


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner og nyvinninger. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, bærbare lamper, gulvlamper og vegglamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 5709262014194
Produktnummer hos leverandør 20779501
Dimbar Ja
Farge Matt sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 37
Høyde i cm 27
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 100