Energy Class: G
NORTHERN

Blush taklampe Ø9 - rust

Blush taklampe fra Northern er en subtil og nett takpendel som er perfekt over kjøkkenbenk- eller øy. Taklampen er enkel å seriekoble, slik at du får flere på rekke. Den gir godt, rettet og blendingsredusert lys og er dimbar. For mer info, se under.
- +
kr 2 390
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Blush taklampe fra Northern er en nett og subtil takpendel med diameter på ni centimeter. Lampehodet er tett og den har en diffuser som mykner lyset og reduserer blending. Blush taklampe kommer med integrert LED og er dimbar. Den gir godt nedadrettet arbeidslys som kan dimmes til stemningslys. Den har en ekstra lang ledning på 3,7 meter, noe som gjør at lampen også kan brukes i rom med ekstra takhøyde. Takkoppen har utfresning på begge sider, hvilket betyr at Blush taklampe er enkel å seriekoble. 


ANBEFALT BRUK

Blush taklampe er perfekt over kjøkkenbenken eller en kjøkkenøy, særlig smale, f.eks. en dybde på 60 cm. Her anbefaler vi å bruke flere sammen for å dekke hele flaten. 


MONTERING

  • Blush taklampe kommer med takkopp med to utfresinger, som gjør at den er enkel å seriekoble, noe vi anbefaler hvis du skal dekke en større flate, som kjøkkenbenk.
  • Fest lampen med skruer. Se monteringsanvisning under spesifikasjoner.
  • Monter dem 40 cm fra hverandre, beregnet fra lampens senter, og i pannehøyde, da får du både nok lys over flaten og blir ikke blendet. En veiledende målestokk kan være ca. 70-75 cm fra bordflaten. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en støvkost.
  • LED-modulen er utbyttbar på Northern sine produkter med integrert LED. Dette betyr at du enkelt kan bytte modulen selv ved behov - helt uten elektriker. 


OM DESIGNET/SERIEN

Blush taklampe er en del av en serie designet for Northern av duoen Morten & Jonas. I tillegg til taklampen finner du langbordslamper og vegglamper i serien. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211188
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 118.
Dimbar Ja
Farge Rust
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 9
Høyde i cm 22
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 550
Maks watt 6
Kelvin 3000
Monteringsanvisning Last ned