NYHET
NORTHERN

Blush taklampe Ø9- matt sort

Den enkle, men elegante takpendelen er vel så mye et blikkfang som en naturlig del av rommet. Minimalistisk design og myke, rene linjer er karakteristisk Blush taklampe fra Northern. Den er perfekt over en kjøkkenbenk, en skjenk eller i en mørk krok. Du kan med fordel henge flere pendler på rekke. Taklampen har integrert LED og er dimbar. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Blush taklampe fra Northern er designet av Morten & Jonas, og slutter seg til rekken designlamper i nordisk stil. Den enkle, men elegante takpendelen er vel så mye et blikkfang som en naturlig del av rommet. Den har integrert LED og er dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. 


Blush takpendel passer perfekt over kjøkkenbenken eller en skjenk, da den gir nedadrettet lys og kan lyse med opptil 550 lumen, slik at du har godt lys over hele flaten. Du kan med fordel henge flere på rekke, for å dekke en større flate. Blush takpendel har en ledning på 3,7 meter, og du kan justere selv hvor høyt du vil at lampen skal henge.


Blush taklampe kommer i tre farger. Den er en del av en serie med langbordslamper og vegglamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211157
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 9
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 550
Watt 6
Kelvin 3000