NORTHERN

Birdy gulvlampe H133 - sort/stål

Birdy gulvlampe fra Northern gir deg godt leselys, og er super som leselampe i stua. Lampearmen og -hodet kan vippes vertikalt, slik at du kan justere lysretningen opp og ned. Gulvlampen er et norsk designikon fra 50-tallet og er like tidløs og stilig. Mer informasjon finner du under.
- +
kr 4 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Birdy gulvlampe fra Northern har en tett skjerm og gir rettet lys på en valgt flate. Lyskilden er trukket litt inn i den tette skjermen, som reduserer blending. Den kommer med ledning på to meter og bryter på ledningen. Dersom du heller vil ha bryter tilgjengelig på lampehodet, kan vi anbefale modellen som heter Birdy gulvlampe swing


ANBEFALT BRUK 

Birdy gulvlampe er perfekt som leselampe i stuen, gjerne ved godstolen eller sofaen. 


MONTERING

Lampen kommer ferdig montert. Etterstram skruene i leddene dersom de er blitt løse under transport. Se monteringsanvisning under spesifikasjoner.


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med støvkost.


OM DESIGNET/SERIEN

  • Birdy gulvlampe kommer i to modeller, og flere farger. I tillegg til gulvlampen, finnes det vegglamper og bordlamper i samme serie. 
  • Birdy gulvlampe fra Northern er en designklassiker fra 1952, som er designet av den norske pioneren innen moderne design, Birger Dahl.
  • Gulvlampen er en del av en serie med flere type lamper, og ble produsert og solgt av det norske elektrokonsernet Sønnico (Oslo) i mange år. I 1954 vant bordlampen i serien den gjeve Golden Medal-prisen i Milano. Mange år senere, i 2013, bestemte Northern seg for å relansere Birdy-serien. De har beholdt den originale formen med sine funksjonelle detaljer, som gjorde at denne lampen ble en storfavoritt fra første stund. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216244
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 624.
Dimbar Nei
Farge Sort/Stål
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 133
Dybde i cm 67
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 11
Monteringsanvisning Last ned