NORTHERN

Birdy gulvlampe swing H133 - sort

Birdy gulvlampe swing fra Northern gir deg godt leselys, og er super som leselampe i stua. Lampearmen og -hodet er fleksibel slik at du kan justere lysretningen. Bryteren er praktisk plassert på lampehodet. Birdy er en ikonisk leselampe i norsk design fra 1950-tallet. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 990
Færre enn 5 på nettlager
10+ på butikklager
Mer om dette produktet

Birdy gulvlampe swing har en tett lampeskjerm som gir rettet lys på valgt flate. Lyskilden er trukket litt inn i den tette skjermen, som reduserer blending. Den kommer med ledning på to meter og bryter på lampehodet, slik at den er lett tilgjengelig. Armen kan svinges horisontalt og lampehodet kan vippes vertikalt. Dette gir deg god fleksibilitet til å styre lysretningen. 


ANBEFALT BRUK 

Bruk Birdy gulvlampe swing som leselampe i stuen, gjerne ved godstolen eller sofaen. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Birdy gulvlampe kommer i to modeller, og flere farger. I tillegg til gulvlampen, finnes det vegglamper og bordlamper i samme serie.
  • Birdy gulvlampe swing er en del av en prisvinnende serie, som er designet i 1952 av den norske pioneren innen moderne design, Birger Dahl. Gulvlampen forble imidlertid kun en skisse, og det var ikke før i 2021 at Northern relanserte produktet etter god dialog med familien til designeren.
  • Birdy gulvlampe swing har beholdt sin originale form. En kombinasjon av stramme, rene linjer og funksjonelle detaljer gjør at gulvlampen har et litt røft, industrielt uttrykk. De slanke proporsjonene gjør den samtidig subtil og delikat. Lampen er minimalistisk og tidløs.


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216299
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 629.
Dimbar Nei
Farge Sort/Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 133
Dybde i cm 67
Sokkel E27
Maks watt 11
Antall lyspærer 1
Monteringsanvisning Last ned