NYHET
NORTHERN

Birdy gulvlampe swing H133 - sort

En minimalistisk og tidløs gulvlampe som er et designikon fra 1950-tallet. En kombinasjon av stramme, rene linjer og funksjonelle detaljer gir gulvlampen et industrielt uttrykk, samtidig som den er delikat.Den er laget av stål og aluminium. Den tette skjermen gjør at lyset rettes nedover, uten at det blender. Det gjør den til en perfekt leselampe. For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 990
Færre enn 5 på nettlager,
15+ på butikklager,
Mer om dette produktet

Birdy gulvlampe swing er en del av en prisvinnende serie, som er designet i 1952 av den norske pioneren innen moderne design, Birger Dahl. Gulvlampen forble imidlertid kun en skisse, og det var ikke før i 2021 at Northern relanserte produktet etter god dialog med familien til designeren. 


Birdy gulvlampe swing har beholdt sin originale form. En kombinasjon av stramme, rene linjer og funksjonelle detaljer gjør at gulvlampen har et litt røft, industrielt uttrykk. De slanke proporsjonene gjør den samtidig subtil og delikat. Lampen er minimalistisk og tidløs. Den er laget av stål, og lampeskjermen er i aluminium. Birdy gulvlampe swing gir nedadrettet lys, og blender ikke omgivelsene. Det gjør den til en foretrukket leselampe. Bruk den i stua ved siden av godstolen eller sofaen. 


Gulvlampen trenger en lyspære med E27-sokkel, se den i anbefalt tilbehør. Den har en ledning på to meter til stikk, og bryteren sitter på lampehodet. 


Birdy gulvlampe swing kommer i flere fargekombinasjoner, og i to modeller. I Birdy-serien finner du også vegglamper og bordlamper, alle signaturlamper som representerer moderne design. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216299
Dimbar Nei
Farge Sort/Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Dybde i cm 67
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 11