Snuoperasjon: Investerer i digitalisering, folkene og faget

Christiania Belysning har vært gjennom en stor endringsreise de siste årene. Med et endret handlemønster og endrede salgskanaler måtte Christiania Belysning gjøre nødvendige grep. 

Forfatter: Emma Gerritsen/Retailmagasinet

Publisert oktober 2022

Maiken, CEO i Christiania Belysning frem til oktober 2023. Her i butikken på CC VestMaiken, CEO i Christiania Belysning frem til oktober 2023. Her i butikken på CC Vest

Fotograf: Nils Vanebo

Dette har vært en nødvendighet, da varehandelen har endret seg raskt. Med Maiken Mo i førersetet, jobber vi nå videre med å flytte oss videre over til retail 3.0, der kundemøtet og kunnskap blir stadig viktigere. 

 

– Vi har fokusert på faget når vi har oppgradert butikkene våre. Alle forbedringene vi har gjort på vareplassering, prisetiketter, plakater og sortiment har handlet om å forbedre kundemøtet.


– Stor lettelse og veldig gledelig at den siste kundeinnsikten viser at mange av kundene nå oppfatter Christiania Belysning som den ledene faghandelskjeden, fastslår Maiken Mo fornøyd. – Men vi er ikke i mål. Belysning er noe vi kjøper sjelden, og dermed tar det også lengre tid å reposisjonere seg som kjede.

 

Les hele artikkelen i Retailmagasinet.

 

Publisert: Oktober 2022

Om oss

Christiania Belysning er en faghandel innen belysning etablert i 1989. Christiania Belysning har 15 butikker, en nettbutikk og en digital rådgivningstjeneste, lysplanlegging.

Vi tar stolthet i belysningsfaget og våre medarbeidere har høy kompetanse innen belysning. Vi vil gjøre det inspirerende og enkelt å kjøpe belysning. Hos oss finner du designlamper og kvalitetslamper til alle rom.


På utkikk etter noe annet?