Energy Class: E
DESIGN FOR THE PEOPLE

Artist taklampe Ø40 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Artist 40 taklampe fra DFTP gir meget godt, nedadrettet og dempet lys, og har et smalt og nett design. Super å bruke flere på rad over kjøkkenøy eller spisebord, da den gir godt lys på hele flaten uten å lyse opp resten av rommet. Kan brukes i rom med takhøyde opptil 4,5 m. Kommer også i mindre størrelse. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 899
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 23
Mer om dette produktet

Artist 40 taklampe fra Design For The People (DFTP) er en svært nett og smal taklampe i metall, som gir en litt svevende følelse. Den har et prisvinnende design. Siden den er så smal, tar den ikke mye fra utsikten. Selve lampen er 40 cm i diameter og kommer med en tre meter lang tekstilledning. Pendelen har integrert LED med fargetemperatur på 3000 kelvin. Dette betyr at pendelen gir et naturlig lys, og optimal fargegjengivelse av omgivelsene. Lyset blir rettet nedover og spres over like stor flaten som størrelsen på lampen. Det kraftige lyset blir dempet av et deksel som er under lyskilden. Den sørger også for jevn lysspredning. Takkoppen (baldakin) speiler formen på lampen. 


ANBEFALT BRUK

 • Super lampe over en bred kjøkkenøy, da gjerne flere på rad. Pendelen gir svært godt lys over hele benkflaten, slik at du ser godt når du lager mat, uten å bli blendet. 
 • Godt egnet over spisebord, da pendelen gir svært godt lys på bordflaten uten å blende de som sitter ved bordet. Du trenger en pendel for bord opptil 120 cm og tre stykker dersom bordet er 240 cm. 
 • Kjempefin over runde bord, som da vil speile formen på lampen. 
 • Velegnet for bruk i rom med opptil 4,5 meter takhøyde. 
 • Egner seg hvis du ikke vil at noe kommer i veien for utsikten. 


MONTERING

 • Taklampen festes med krok. 
 • Skal du ha den over spisebord, anbefaler vi at du monterer den 60-65cm over bordflaten, for å unngå blending. 
 • Anbefalt monteringshøyde over kjøkkenøy er 70-75 cm. 
 • Skal du seriekoble lampen, må det borres et hull til ledning i takkoppen. 


TILBEHØR

Vi anbefaler dimmer til pendelen din, da den gir svært kraftig lys. Det gjør det mulig å ha meget godt lys når du lager mat e.l. og dempe til stemningsbelysning når du trenger det. Se dimmer under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

 • Tørk av støv med myk og fuktig klut. 
 • Smusk kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Artist er en liten serie med taklamper laget av Bønnelycke MDD for Design For The People, et merke under Nordlux. Pendelen er inspirert av cymbalen i et trommesett og har et prisvinnende design. Pendelen finner du i flere farger og to størrelser. Den minste er 25 cm i diameter og den største er 40 cm i diameter. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux, som er en dansk merkevare. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.


Spesifikasjoner
Varenr. 5701581345584
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 83093003
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 6
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1600
Maks watt 24
Kelvin 3000
RA-indeks 80
Utstrålingsvinkel 120
Antall tennsykluser 8000
Levetid 30.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned