ARCCHIO

Zanna firkantet vegglampe - sort

Zanna vegglampe er en nett og stilnøytral lampe som er et supert tilskudd i trapp og gang. Du kan styre lyset opp, ned eller begge veier, men du får mest ut av lyset om du velger enten opp eller ned. Lyspære følger med, og den kommer uten ledning. Mer info under.
- +
kr 1 099
5+ på nettlager
60+ på butikklager
5+ på nettlager
60+ på butikklager
Mer om dette produktet
Zanna er en stilnøytral vegglampe som har veldig mange bruksområder. Innmaten kan enkelt vinkles slik at lyset styres opp eller ned, eller du kan få en smalere lysstråle som går begge veier. Zanna kommer uten ledning, slik at du kan montere den direkte i veggpunkt. Lyspæren som følger med er dimbar.

ANBEFALT BRUK
  • Denne lampen er din ideelle følgesvenn når du skal sørge for god belysning i hele rommet. 
  • Super lampe i gangen. 
  • Kjempefin å trapp. 


MONTERING


TILBEHØR
  • Lyspære medfølger og den er dimbar. Under anbefalt tilbehør finner du en dimmer. 
  • Vil du heller bytte til en 3-trinns lyspære og få en dimmeeffekt uten å trenge dimmer, kan du kjøpe med lyspæren du finner under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 

OM DESIGNET/SERIEN
Zanna vegglampe er en svært allsidig vegglampe som kommer i flere varianter. Den kommer i firkantet og rund, og finnes i hvit med hvit innmat og i sort med bronsefarget innmat. Førstnevnte er egnet til lyse vegger, mens den mørke passer ypperlig til mørke vegger. Zanna kommer med og uten ledning. Da kan du velge om du vil ha ledning til stikkontakt eller montere den direkte til fast anlegg. Alle variantene kan kjøpes hos Christiania Belysning. 

OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning og fører lamper i god kvalitet og funksjonalitet. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Kjøp din lampe hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4251096545180
Produktnummer hos leverandør 9621855
Dimbar Ja
Farge Sort/gull
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 9.7
Bredde i cm 9.7
Dybde i cm 9.7
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Maks watt 5