ARCCHIO

Zanna firkantet vegglampe - sort

En nett og stilnøytral lampe som er et supert tilskudd til belysningen i de fleste rom med mørke vegger. Du kan styre lyset opp, ned eller begge veier, men du får mest ut av lyset om du velger enten opp eller ned. Dimbar lyspære følger med, men om du skal ha lampen med ledning og bryter, anbefaler vi en 3-trinns pære.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 849
5+ på nettlager
75+ på butikklager
Mer om dette produktet

Zanna er en stilnøytral vegglampe som har veldig mange bruksområder. Denne lampen er din ideelle følgesvenn når du skal sørge for god belysning i hele rommet. Innmaten kan enkelt vinkles slik at lyset styres opp eller ned, eller du kan få en smalere lysstråle som går begge veier.


Monter den ca. 190cm over gulvet og styr lyset oppover i gangsoner og i hjørner. Da kastes lyset opp i taket, og du får mykt lys som ikke blender tilbake ut i rommet. Monter den lavere i trappen og styr lyset ned på trappetrinnene. Særlig første og siste trappetrinn trenger godt lys for å sikre at ingen snubler eller trår feil.


Over sofaen kan du styre lyset opp i taket til vanlig, men enkelt justere det til å lyse ned om du trenger lys på bok eller strikketøy.


Zanna er beregnet på fast montering, og kommer uten ledning i esken. Dersom du skal montere ledning på den, borrer du et lite hull i metallbakstykket slik at ledningen ikke kommer i klem. Lampen leveres med en dimbar lyspære, men det er ikke dimmer på selve lampen. Dersom du monterer ledning med ledningsbryter på lampen, anbefaler vi å bytte ut pæren som følger med med en tretrinns-pære. Denne har tre forhåndsinnstilte lysstyrker som du velger mellom med den vanlige bryteren, og gir deg effekten av dimming på en enkel måte.


Zanna sort har en bronsefarget innmat, som gjør at lyset lampen gir blir varmt og gyllent. Dette gir penest resultat på mørke vegger, og vegger i varme farger.

Spesifikasjoner
Varenr. 4251096545180
Produktnummer hos leverandør 9621855
Dimbar Ja
Farge Sort/gull
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 9.7
Bredde i cm 9.7
Dybde i cm 9.7
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Maks watt 5