ARCCHIO

Zanna rund vegglampe m/ledning - sort

En nett og stilnøytral lampe som er et supert tilskudd til belysningen i de fleste rom med mørke vegger. Du kan styre lyset opp, ned eller begge veier, men du får mest ut av lyset om du velger enten opp eller ned. Dimbar lyspære følger med.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 849
65+ på lager,
Mer om dette produktet

Zanna er en stilnøytral vegglampe som har veldig mange bruksområder. Denne lampen er din ideelle følgesvenn når du skal sørge for god belysning i hele rommet. Innmaten kan enkelt vinkles slik at lyset styres opp eller ned, eller du kan få en smalere lysstråle som går begge veier.


Monter den ca. 190cm over gulvet og styr lyset oppover i gangsoner og i hjørner. Da kastes lyset opp i taket, og du får mykt lys som ikke blender tilbake ut i rommet. Monter den lavere i trappen og styr lyset ned på trappetrinnene. Særlig første og siste trappetrinn trenger godt lys for å sikre at ingen snubler eller trår feil. Over sofaen kan du styre lyset opp i taket til vanlig, men enkelt justere det til å lyse ned om du trenger lys på bok eller strikketøy.


Zanna kommer med 3 meter ledning med ledningsbryter og støpsel slik at du kan plugge den rett i stikkontakten. Lyspæren som følger med er dimbar, og dersom du bruker en Plug-in dimmer for stikkontakt, vil du kunne dimme lampen. Et annet alternativ er å bytte ut pæren som følger med lampen fra produsenten med en 3-trinnspære. Da kan du velge mellom tre forhåndsinnstilte lysmengder med den vanlige bryteren som sitter på lampen.


Zanna sort har en bronsefarget innmat, som gjør at lyset lampen gir blir varmt og gyllent. Dette gir penest resultat på mørke vegger, og vegger i varme farger.

Spesifikasjoner
Varenr. 4251911725957
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 3
Feste Skruer
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 9.7
Bredde i cm 13
Dybde i cm 11.2
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Watt 5