Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Victo 4251 Small taklampe Ø45 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Victo 4251 Small taklampe fra Secto Design er en luftig taklampe, håndlaget i laminert bjørkefinér. Lyspæren er skjult i toppen av lampen, noe som hindrer blending, og den lyser også vakkert opp spilene fra innsiden. Med den åpne bunnen, egner denne seg godt over spisebord eller en kjøkkenøy og gir godt, nedadrettet lys. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 925
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Mer om dette produktet

Victo 4251 er en dekorativ takpendel fra finske Secto. Lampen kommer med sort tekstilledning på 1,5 meter opp til taket, men finnes også i en modell med 5 meter ledning. Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


ANBEFALT BRUK

  • Over spisebord. Har du takhøyde over 3 meter, gå for Victo med ekstra lang ledning på fem meter. 
  • Du trenger en taklampe for bord opptil 240 cm og to stk dersom bordet er lengre. 
  • Over kjøkkenøy. 


MONTERING

  • Monter den 65-75 cm over spisebordet. 
  • Skal du ha Victo over kjøkkenøy, monter den da 70-90 cm fra bordflaten og ca i pannehøyde når du står. 


TILBEHØR

  • Det medfølger en lyspære, og du kan kjøpe en reservepære som hører spesielt til Secto sine lamper. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med glatt klut.

  • Ved flekker kan du bruke en fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

Victo taklampe kommer i to størrelser, den minste er 45 cm i diameter og den største er 56. Victo taklampe er designet av Seppo Koho for Secto Design. Taklampene og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. De finnes i utgaver med ekstra lang ledning på fem meter, og den vanlige varianten som har en ledning på 1,5 meter. Alle Secto sine lamper passer nydelig sammen, og kan fint kombineres med hverandre. Hos oss kan du kjøpe alle lampene.


OM LEVERANDØREN

Secto Design er en finsk virksomhet som lager nydelige og svært populære nordiske designlamper. De er kjent for sitt miljøfokus og innovative bruk av naturmaterialer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. 

Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053141162
Produktnummer hos leverandør 4251 VA
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.5
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 39
Sokkel E27
Maks watt 20
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned