Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Victo 4251 Small taklampe Ø45 - sort

En luftig taklampe, håndlaget i laminert bjørkefinér fra finske Secto. Lyspæren er skjult i toppen av lampen, noe som hindrer blending, og den lyser også vakkert opp spilene fra innsiden. Med den åpne bunnen, egner denne seg godt over spisebord eller en kjøkkenøy og gir godt, nedadrettet lys.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 925
5+ på nettlager
30+ på butikklager
Mer om dette produktet

Victo 4251 er en dekorativ takpendel fra finske Secto. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. I tillegg kommer den i en større variant, Victo 4250 small. Lampen kommer med sort tekstilledning på 1,5 meter opp til taket.


Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053141148
Produktnummer hos leverandør 4251 MU
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.5
Feste Krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 39
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 20