Energy Class: D
FLOS

Tab F gulvlampe - sort

Tab F gulvlampe fra Flos er en stilren gulvlampe i stramt design, som gir godt og blendingsredusert lys. Lampehode er svingbart og kan vippes 180 grader, noe som gir en fleksibilitet i hvor du retter lyset mot. Lyset sprer godt, og lampen er super ved siden av en stol eller sofa i stuen. Mer info under.
- +
kr 4 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Tab F gulvlampe fra Flos er en designlampe med integrert LED, som gir godt og bledningsredusert lys. Lampeskjermen er i metall og styrer lyset ned. På grunn av formen på skjermen brettes lyset også godt utover en stor flate. Lampeskjermen kan vippes 180 grader og er svingbart, noe som gir enda større fleksibilitet. Gulvlampen er 110 cm høy og kommer med ledning til stikkontakt og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

Kjempefin lampe ved stol eller sofa. 


MONTERING

Tab F gulvlampe behøver kun enkel montering. 


TILBEHØR

Alt du trenger følger med. 


OM DESIGNET/SERIEN

Tab F gulvlampe er designet for Flos av Edward Barber og Jay Osgerby i 2011. Serien kommer i flere farger og består av bordlampe og gulvlampe. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Lampene til Flos får du hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809234441
Produktnummer hos leverandør F6564030
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Aluminium/PMMA
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 110
Dybde i cm 27.3
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 347
Maks watt 9
Kelvin 2700