-20%
101 COPENHAGEN

Stingray taklampe - bronze

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En skulputurell taklampe i bronse fra 101 Copenhagen. Den har 14 justerbare armer som gir stor fleksibilitet. Stingray har åtte lampeskjermer som kan lyse opp, ned og alt imellom. Taklampen er både innovativ og modernistisk, og teksturen i metallet gir en ekstra dybde. Et kult blikkfang over et spisebord eller som smykke i rommet. Denne lampen trenger åtte lyspærer med E14-sokkel, se dem i anbefalt tilbehør. Mer info og flere spesifikasjoner finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 12 796 Vanlig pris kr 15 995
Bestillingsvare: På vårt lager om 12-14 virkedager
Mer om dette produktet

Stingray taklampe fra 101 Copenhagen er en skulputurell taklampe med 14 justerbare industrielle armer og åtte vide bladformede, kurvede lampeskjermer. Dette gir deg fleksibiliteten til å justere armene og skjermene slik du vil. Du kan peke koppene opp, ned og alt imellom, og styre lyset deretter.


Taklampen er i dansk design, laget av Kristian Sofus Hansen og Tommy Hydahl. Designerne kombinerer modernisme med nytenkning. Metallet den er laget i har en tekstur som gir en dybde og liv til materialene. 


Stingray taklampe er to meter lang og 70 cm bred. Lampeskjermene er 10,5 cm dyp og 25 cm lang. Den passer godt i rom der det er høyt under taket, gjerne over tre meter. Nydelig som smykke i rommet eller som spisebordslampe over et avlangt spisebord (med plass til minst seks personer). Da trenger du kun et takpunkt istedenfor flere, og likevel få lysspredning over en større flate.


Med sin industrielle look og levende struktur passer Stingray taklampe godt til moderne hjem og hytter, og er kul å kombinere med flere stiler. 


Lampen er dimbar. Til denne lampen anbefaler vi åtte lyspærer med E14-sokkel. Avhengig av hvilken vei du justerer koppene og bør du tilpasse lyspæren, slik at lyset blir optimalt. Snakk med oss i butikk eller her, for å få gode råd. Den kommer med ledning på opptil 85 cm. 


Stingray taklampe kommer også i messing. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4251501407102
Produktnummer hos leverandør 213055
Dimbar Ja
Farge Bronze
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 0.85
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 70
Lengde i cm 200
Antall lyspærer 8
Sokkel E14
Maks watt 4.5