101 COPENHAGEN

Stingray taklampe - bronse

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Stingray taklampe fra 101 Copenhagen er en stor, skulpturell taklampe i bronse, som er som et smykke i rommet. Velegnet til oppholdsrom og over bord. Den har 14 justerbare armer som gir stor fleksibilitet. Stingray har åtte lampeskjermer som kan lyse opp, ned og alt imellom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 16 995
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet
  • Stingray taklampe er en skulputurell taklampe i bronse fra 101 Copenhagen.
  • Den har 14 justerbare armer som gir stor fleksibilitet. Stingray har åtte lampeskjermer som kan lyse opp, ned og alt imellom. Du kan peke koppene opp, ned og alt imellom, og styre lyset deretter.
  • Taklampen er både innovativ og modernistisk, og teksturen i metallet gir en ekstra dybde.
  • Stingray taklampe er 152 cm lang og 70,5 cm høy. Lampeskjermene er 10,5 cm dyp og 25 cm lang.
  • Taklampen har et metalloppheng på 18 cm. Ledningslengden mellom metallopphenget og armaturen kan justeres mellom 15-85 cm. Ledningslengden fra metallopphenget og opp til taket er på maksimalt 180 cm. Du finner en god beskrivelse i produktbildet. 


ANBEFALT BRUK

  • Stingray taklampe er særlig egnet til store rom med takhøyde over tre meter. Bruk taklampen som blikkfang midt i rommet. Du vil få god lysspredning og en nydelig lysspill du kan leke deg med. 
  • Stingray taklampe er godt egnet over store spisebord, på minst 180 cm lang. 


MONTERING

  • Skal du ha den over spisebord, anbefaler vi at du monterer Stingray taklampe ca. 65 - 75 cm fra bordet og i pannehøyde. Du kan leke deg med vinkling av lampeskjermene, og vinkle dem slik at du får godt lys uten å risikere blending. 


TILBEHØR

  • Denne lampen trenger åtte lyspærer med E14-sokkel. Vi anbefaler 101 Copenhagen sin egen lyspære, som er spesiallaget for flere av deres lamper. Se lyspæren under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD
Rengjør med tørr klut. 
Unngå oppvaskmidler og rengjøringsmidler. 

OM DESIGNET/SERIEN

Stingray er en lampeserie i dansk design, laget av Kristian Sofus Hansen og Tommy Hydahl. Designerne kombinerer modernisme med nytenkning. Metallet den er laget i har en tekstur som gir en dybde og liv til materialene. Med sin industrielle look og levende struktur passer Stingray  godt til moderne hjem og hytter, og er kul å kombinere med flere stiler. Du får Stingray i flere taklamper, gulvlampe og bordlampe hos oss. 


OM LEVERANDØREN
101 Copenhagen er et dansk designmerke som er etablert i 2017. Med lidenskap for materialer, raffinerte strukturer og organiske former og farger, lager de lamper, møbler, kunst o.l. i skandinavisk stil. 
Spesifikasjoner
Varenr. 4251501407102
Produktnummer hos leverandør 213055
Dimbar Ja
Farge Bronze
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 0.85
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 70
Bredde i cm 121
Lengde i cm 152
Sokkel E14
Maks watt 4.3
Antall lyspærer 8