FLOS

Snoopy bordlampe - oransje

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Snoopy bordlampe fra Flos er en ikonisk og kul designlampe som er et blikkfang i rommet. Basen er laget i carreramarmor og skjermen er i lakkert metall med en glassdifuser som gir et jevnere lys. Snoopy har en dimmebryter på basen der du kan justere lysstyrken fra 10 til 100 prosent. Perfekt lampe på skjenk, sidebord og nattbord. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 14 260
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Snoopy bordlampe fra Flos er et klassisk designikon. Basen er i lys carrera-marmor og den blanke skjermen er av oransje emaljert metall. Bordlampen har en glassdifuser som gjør at lyset fordeles jevnt. Snoopy gir et nedadrettet, mykt lys som reflekteres mot marmorfoten. Den har dimmebryter på basen, slik at du enkelt kan justere lysstyrken på lampen ved å berøre dimmerknappen. Ledningen er 1,8 meter. Snoopy er 37 cm høy, 39 cm bred og veier 7,9 kilo. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig som smykke på en skjenk eller sidebord. 
  • Kjempefin bordlampe på nattbordet. 


MONTERING

Snoopy bordlampe behøver kun enkel montering. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære, og vi anbefaler en matt pære fra Flos som er beregnet på produktet. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk, fuktig klut. 
  • Skal du fjerne fettflekker, bruk da en mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Snoopy bordlampe fra Flos er designet for Flos av Achille og Pier Giacomo Castiglioni i 1967. Det unike designet er inspirert av tegneseriefiguren Snoopy, og har blitt en klassiker i mange hjem. Den kommer med grønn, oransje og sort skjerm. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 


Spesifikasjoner
Varenr. 5714198005758
Produktnummer hos leverandør F6380075
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Orange/hvit marmor
Materiale Marmor/metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 37
Bredde i cm 39
Sokkel E27
Maks watt 150
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned