ANTIDARK

Slim flex utelampe vegg justerbar - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En minimalistisk lampe til vegg som kan brukes ute og inne. Det lyser både fra toppen og bunnen av lampen. Lysets spredningsgrad kan justeres ved å skyve fronten opp og ned. Perfekt til hus- og garasjevegg, gang, langs trapper og på terrasse.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 899
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Slim Flex vegglampe fra danske Antidark er en minimalistisk lampe til vegg som kan brukes ute og inne. Lampe er med integrert LED og er dimbar. Den kommer uten ledning og er best egnet å montere direkte på vegg. 


Den lyser fra toppen og bunnen, og lampen har en justerbar front. Det betyr at du kan justere spredningsgraden mellom tre størrelser, ved å skyve fronten og opp og ned. Dette gjør vegglampen svært fleksibel. Ønsker du mest nedadrettet lys, drar du fronten helt opp for et bredt lysfelt nedover og kun en smal lysstripe, som nærmest er dekor, oppover. Denne lyskombinasjonen egner seg godt for gangveien og trapper der det er viktig å få lys på bakken for å se hvor man går. Dersom lampen skap brukes høyt på veggen, for å fungere som uplight, skyves fronten helt ned for å få en smal stripe nedover og hindre blending. 


Denne funksjonen gjør Slim Flex vegglampe til et lite multitalent, og derfor er den god å bruke flere steder i hjemmet, som hus- og garasjevegg, gang, langs trapper og på terrasse. 


Slim flex vegglampe kommer i to farger; sort og golden. Den sorte fargen vil elegant gli i ett med mørke vegger eller skape en kontrast mot lyse flater. Den gylne varianten tilfører en følelse av den lille ekstra luksusen i rommet. Har du flere messingdetaljer, er denne fin å bruke for å komplettere.


Vegglampen hører til Antidark sitt univers. Den danske leverandøren er kjent for sin gode kvalitet og moderne, minimalistiske design. I over 25 år har de skapt uimotståelige, lekre lamper til bruk både inne og ute. Hos oss finner du et stort utvalg av deres produkter. Det er fint å kombinere lamper fra samme univers for å skape et helhetlig uttrykk hjemme. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872023233
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-237-35-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 23
Bredde i cm 4.4
Dybde i cm 9
Antall lyspærer 2
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 395
Maks watt 28.8
Kelvin 3000
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned