PRISMATCHET
LOUIS POULSEN

PH 5 mini taklampe Ø30 - orange-nyanser

PH 5 mini taklampe fra Louis Poulsen er nett og tidløs, og gir et behagelig, blendefritt lys. Taklampen egner seg godt over et lite spisebord, eller flere på rad over en kjøkkenøy. Taklampen er en mindre utgave av det verdensberømte designikonet PH 5. Se mer info under.
- +
Tilbudspris kr 7 267 Vanlig pris Veil. pris kr 8 075
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

PH 5 mini taklampe fra Louis Poulsen gir en god, behagelig og dempet spredning av lyset. Designet er nett og elegant, og konstruert på en slik måte at du aldri ser lyspæren, uansett hvilken vinkel du ser den fra.  Lampen er helt blendefri, uansett hvilken vinkel du ser den fra og gir et stemningslys. Den er dimbar og kommer med en ledning på tre meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk én lampe over et lite spisebord med plass til to personer. Her gir de mest stemningslys. 
  • Bruk flere på rad over en kjøkkenøy. Flere lamper sammen gir deg godt arbeidslys over en større flate. Du kan enkelt seriekoble lampene. 


MONTERING

  • Taklampen festes med krok. 
  • Monter den 55-62 cm fra bordflaten.
  • Ved flere lamper seriekoblet, beregn ca. 40 cm fra ledning til ledning. 
  • Takkoppen er ikke beregnet for seriekobling, men er i plast og dermed er det enkelt å lage en utfresing/et hakk til ledningen. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt LED-lyspære, for jevn og god lysspredning. Vår anbefalte lyspære gir stemningslys om du monterer lampen alene. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

PH5 mini taklampe er en mindre utgave av den verdensberømte PH5-pendelen fra Louis Poulsen, en av de mest ikoniske lampene vi kjenner til. Mens den originale PH5-pendelen ble designet av Poul Henningsen i 1958, er PH5 mini første gang størrelsen endres. Du vil få det samme klassiske designet, men i en mindre form og med litt andre egenskaper. 

Dette er en tidløs lampe som tåler tidens tann som du og dine kan ha glede av svært lenge. I tillegg til PH 5 mini kan du kjøpe PH 5 taklampe fra Louis Poulsen hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411660782
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741095081
Dimbar Ja
Farge Orange-nyanser
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 30
Høyde i cm 16.3
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 20
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned