LOUIS POULSEN

PH 4/3 taklampe - hvit

PH 4/3 taklampe fra Louis Poulsen er en nydelig designlampe som gir nedadrettet, behagelig lys. De hvitlakkerte metallskjermene skjermer mot blending, og lampen gir et jevnt og godt lys. Den er også dimbar. Helt perfekt over et spisebord. For mer informasjon og anbefalinger, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 300
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

PH 4/3 taklampe fra Louis Poulsen er en nydelig designlampe designet ut fra prinsippet om et reflekterende treskjermssystem som sender hoveddelen av lyset nedover. De tre metallskjermene er hvitlakkerte og sikrer en bløt og behagelig lysopplevelse. PH 4/3 er 40 cm i diameter. kommer med en hvit tekstilledning på maks. tre meter. 


ANBFEALT BRUK

  • PH 4/3 er super å bruke over spisebordet.
  • Bruk en lampe dersom bordet er opptil 240 cm og to stykker hvis bordet er lenger. Takpendelen er også nydelig over et rundt bord med diameter opptil 120 cm, da formene harmonerer fint, og lyset treffer jevnt på bordflaten. 


MONTERING

PH 4/3 pendel festes i krok. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære til lampen din, og her anbefaler vi en matt pære med kraftig lumen (lysstyrke) for å få et jevnt og godt lys. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler også at du montere dimmer til lampen din, slik at du enkelt kan regulere lysmengden. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og mykt klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

PH pendlene fra Louis Poulsen i metall styrer det meste av lyset nedover, og har en hvitlakkert innside som gir mykt og behagelig lys. Lampene er laget for å være 100% blendefrie. De er designet ut fra prinsippet om et reflekterende treskjermssystem, og tallene sier noe om skjermstørrelsenes forhold til hverandre. Desingeren av PH-lampene, Poul Henningsen, er blitt kjent for dette prinsippet, og alle lamper som bærer hans initialer (PH) er utformet av ham. Du får et svært stort utvalg av PH lamper hos Christiania Belysning - både i metall, glass og messing, og i flere farger. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411196793
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741087549
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminuim
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 20
Sokkel E27
Maks watt 100
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned