LOUIS POULSEN

PH 3 1/2-2 1/2 gulvlampe - krom/opal

PH 3 1/2-2 1/2 gulvlampe fra Louis Poulsen er et klassisk designikon laget av Poul Henningsen. Lampen har munnblåst glass som slipper ut et diffust og bløtt stemningslys, og fordeler lyset jevnt. Nydelig ved sofa, stol eller i en mørk sone i rommet med behov for mer lys. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 21 295
Færre enn 5 på nettlager
25+ på butikklager
Mer om dette produktet

PH 3 1/2-2 1/2 gulvlampe fra Louis Poulsen er en ikonisk designklassiker. Lampen har en skjult lyskilde og avgir derfor kun reflektert lys. Dette betyr at du får en behagelig lyssetting. Skjermene er laget slik at det aller meste av lyset blir reflektert nedover. Glasset er munnblåst trelags opalglass som er blankt på yttersiden og sandblåst på innsiden. Det er dette glasset som gir lampen det unike lyset. Den kommer med en ledning på 2,5 meter med bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Ved sofa
  • Ved godstol
  • I en mørk sone i rommet, der du trenger mer lys. 


MONTERING

Enkel montering; skjermene må settes på lampefoten. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære til lampen din, slik at du får et jevnt lys i glasskjermen. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • NB: Glassene må være kalde når de rengjøres, og alt vann må være fordampet før du skrur på lyset igjen.


RESERVEDELER

Er du uheldig og knuser en glasskjermene på lampen kan du kjøpe reserveglass hos oss. Du finner de her:


OM DESIGNET/SERIEN

  • Gulvlampen tilhører PH-familien og systemet med tre skjermer, hvis prinsipp ble utviklet i løpet av noen vintermåneder i 1925-1926 for en stor utstillingshall i København.
  • PH lampe er en betegnelse på alle lamper designet av Poul Henningsen, en dansk arkitekt, designer, journalist og forfatter. Han er likevel mest berømt for sitt arbeid innen belysning, og i 1925 startet han et livslangt samarbeid med Louis Poulsen.
  • Alle PH lamper er laget med tanke på forholdet mellom lysstrukturer, skygge, glans og fargegjengivelse. Henningsens pionerarbeid innen belysning er fremdeles grunnlaget for belysningsteoriene som praktiseres hos Louis Poulsen i dag.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411127124
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744162199
Dimbar Nei
Farge Krom/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 33
Høyde i cm 130
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 70