LOUIS POULSEN

PH 2/1 taklampe - blank sort/opal

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
PH 2/1 taklampe fra Louis Poulsen er en ikonisk designlampe i munnblåst opalglass, som sender ut et mykt, jevnt og blendefritt stemningslys. Nydelig å bruke flere sammen over en kjøkkenøy. Se mer informasjon under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 995
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

PH 2/1 taklampe fra Louis Poulsen er en pendel med en 20 cm stor skjerm. Lampen har en lekker sort farge med en blank finish. Den har en skjult lyskilde og avgir derfor kun reflektert lys. Dette betyr at du ikke blir blendet og du får et stemningslys i rommet. Skjermene er laget slik at det aller meste av lyset blir reflektert nedover. Glasset på Louis Poulsen PH 2/1 er munnblåst tolags opalglass som er blankt på yttersiden og sandblåst på innsiden. Det er dette glasset som gir lampen det unike lyset. Den kommer med ledning på tre meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt lampe over kjøkkenøy, gitt at du har god belysning i rommet rundt. 
  • Anbefaler å bruke flere sammen, og seriekoble lampene, da hver enkel lampe ikke gir så mye lys. 


MONTERING

  • Taklampen festes med krok. 
  • Monter den 55 - 62 cm fra bordflaten. 
  • Vi anbefaler å seriekoble flere sammen. Takkoppen som medfølger er ikke beregnet på seriekobling, men er i plast, og derfor enkel å lage en utfresing/et hakk til ledningen. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære til lampen din, slik at du får et jevnt lys i glasskjermen. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • NB: Glassene må være kalde når de rengjøres, og alt vann må være fordampet før du skrur på lyset igjen.
  • Glass kan kjøpes som reservedel


RESERVEDELER

Er du uheldig og knuser en glasskjermene på lampen kan du kjøpe reserveglass hos oss. Du finner de her:


OM DESIGNET/SERIEN

PH taklamper fra Louis Poulsen kommer med tre skjermer i munnblåst opalglass. PH lampe er en betegnelse på alle lamper designet av Poul Henningsen, en dansk arkitekt, designer, journalist og forfatter. Han er likevel mest berømt for sitt arbeid innen belysning, og i 1925 startet han et livslangt samarbeid med Louis Poulsen. Alle PH lamper er laget med tanke på forholdet mellom lysstrukturer, skygge, glans og fargegjengivelse. Henningsens pionerarbeid innen belysning er fremdeles grunnlaget for belysningsteoriene som praktiseres hos Louis Poulsen i dag.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!


Spesifikasjoner
Varenr. 5703411569894
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741099252
Dimbar Ja
Farge Blank sort/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 14
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 20
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned