Oppladbar
LOUIS POULSEN

Panthella LED oppladbar bordlampe - orange

Panthella LED oppladbar fra Louis Poulsen er en liten og nett bærbar bordlampe. Lampen er oppladbar, og uten ledning er den lett å flytte med seg hvor som helst. Lampen har 3-trinnsdimming, og kan lyse 5 timer på full lysstyrke. Perfekt stemningslampe i bokhylle eller vinduskarm. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 825
5+ på nettlager
35+ på butikklager
Mer om dette produktet

Panthella LED oppladbar fra Louis Poulsen er liten og nett, og svært allsidig. Den kommer med integrert LED. Bordlampen lades opp via USB-C-kabel, og når den er fulladet kan den lyse i fem timer på full lysstyrke. Lampen kommer med trinnvis dimmer der du, med bryteren på lampefoten, velger mellom 10%, 33% eller 100% lysstyrke.

Den avgir et behagelig og blendefritt nedadrettet stemningslys som gjenspeiles både i den trompetformede basen og i den hvitmalte indre skjermen.


ANBEFALT BRUK

Perfekt lampe i en bokhylle eller vinduskarm, uavhengig om du har stikkontakt der. Reguler lysmengden ut fra behov. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i flere størrelser. Panthella LED oppladbar er den minste av bordlampene i serien og er i metall. Metallutgaven kommer i fengslende farger. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment, som PH5, Panthella, AJ-serien og PH Kongle. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg.  

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693023851
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744612584
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Orange
Materiale Metall
Produktets IP-grad 23
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert
Diameter i cm 16
Høyde i cm 23.2
Sokkel Integrert LED
Kelvin 2700