PRISMATCHET
LOUIS POULSEN

Panthella 400 bordlampe H58 - opal

Panthella bordlampe er en ikonisk bordlampe i dansk design. Lampen har en akrylskjerm som sprer lyset jevnt i rommet rundt seg. Bruk den på en skjenk eller et sidebord for stemningsfull belysning. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 8 253 Vanlig pris Veil. pris kr 9 170
5+ på nettlager
0 på butikklager
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Panthella 400 bordlampe fra Louis Poulsen er del av den ikoniske Panthella serien designet av Verner Panton. Denne størrelsen på bordlampen er den originale fra 1971. Den gir mykt, jevnt lys til omgivelsene, samt lyser opp lampefoten. Skjermen er 40 cm i diameter og bordlampen er 58 cm høy. Den har bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Panthella 400 bordlampe egner seg godt et sted der du trenger litt mer lys til omgivelsene, og har litt plass. Denne bordlampen fordrer litt plass, og er den største av bordlampene i serien. 
  • Kjempefin på en skjenk, sidebord eller kommode. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en lyspære som har tre forhåndsinnstilte lysstyrker. Du velger mellom dem med bryteren som sitter på lampen. På den måten får du effekten av en dimmer selv om det ikke er dimmer på lampen. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


RESERVEDELER

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner de her:


OM DESIGNET/SERIEN

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Lampene gir et blendefritt og stemningsskapende lys. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i fire størrelser. Denne størrelsen er den originale bordlampen fra 1971. Lampen kommer med bryter på ledningen.


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411127353
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744167042
Dimbar Nei
Farge Hvit/Opal
Materiale Metall/Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.1
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 58
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 28
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned