-20%
NORLYS

Oslo 240 utelampe - galvanisert stål

eller
Klikk & Hent
Stilig utelampe med flotte detaljer. Lampen har et klart glass som gir godt med lys ved inngangspartiet eller på terrassen. Til denne lampen anbefaler vi en klar pære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se to alternativer i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 1 335 Vanlig pris kr 1 669
Færre enn 5 på lager,
Mer om dette produktet

Oslo 240 er en vegglampe i moderne design fra utelysspesialisten Norlys. Lampen leveres med klart glass. Opalhvitt, frostet eller glass i polykarbonat, samt hjørnefeste kan bestilles som tilbehør. Lampen leveres i fargene galvanisert stål og sort. Galvanisert stål trenger lite vedlikehold, og er en fin lampe i fuktige områder, som ved sjøen. Lampen er en del av en serie som inneholder vegglamper og taklampe i kjetting.


Til denne lampen anbefaler vi en klar pære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Om du har bryter på lampen, anbefaler vi en sensorpære, som skrur seg på automatisk når det blir mørkt. Har du derimot sensor på lampene allerede, må du velge lyspæren uten sensor. Se våre anbefalte varianter i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Dimbar Ja
Farge Galvanisert
Materiale Metall/Akryl
Produktets IP-grad 55
Høyde i cm 27
Bredde i cm 39
Dybde i cm 11
Sokkel E27
Antall lyspærer 1
Watt 57