SECTO DESIGN

Octo 4241 Small taklampe Ø45 - bjørk

En luftig taklampe, håndlaget i bjørkefinér fra finske Secto. Lyspæren er skjult i toppen av lampen, noe som hindrer blending og gir en fantastisk lysopplevelse der lyset slynger seg langs hver enkelt spile. Et blikkfang som gjør seg godt både over et bord, en kjøkkenøy eller hengende fritt i rommet.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 400
Bestillingsvare: På vårt lager om 10 uker
Mer om dette produktet

Octo 4241 er den mer kompakte lillebroren til 4240, den mest kjente lampen fra finske Secto. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Lampen kommer med hvit tekstilledning på 1,5 meter opp til taket.


Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140912
Dimbar Ja
Farge Bjørk
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.5
Feste Krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 55
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 20