SECTO DESIGN

Octo 4241 Small taklampe Ø45 - sort

Octo 4241 Small taklampe fra Secto Design er en nydelig trelampe, håndlaget i bjørkefinér. Dette er en populær designlampe. Lampen er blendefri og gir både godt nedadrettet lys og romlys. Perfekt over spisebord og i trapperom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 685
10+ på nettlager
20+ på butikklager
Mer om dette produktet

Octo 4241 er en mindre utgave av Octo 4240, den mest kjente lampen fra finske Secto Design. Lyspæren er skjult i toppen av lampen, noe som hindrer  blending og gir en fantastisk lysopplevelse der lyset slynger seg langs hver enkelt spile. Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K, noe som gir et godt, klart og naturlig lys. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Den kommer med ledning på 1,5 meter opp til taket. 


ANBEFALT BRUK

  • Fantastisk lampe over spisebord i rom med takhøyde under 2,7 meter. 
  • Super å bruke i trapperom. 


MONTERING

  • Octo 4241 trenger kun enkel montering, og henger i krok. 
  • Skal du bruke lampen over spisebordet, anbefaler vi å montere den 65-75 cm over bordflaten. Du trenger én lampe til et bord på 120 cm. Er bordet ditt dobbelt så stor, trenger du to stykker. 
  • Takkoppen er ikke laget for seriekobling, men kan enkelt tilpasses formålet, siden den er i plast. Da kan du lage et hakk/en utfresing til ledningen. 


TILBEHØR

Det medfølger en LED-lyspære med 3000K, som sørger for et godt lys. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Se reservepære under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med glatt klut.

  • Ved flekker kan du bruke en fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

Octo 4241 Small er en mindre utgave av den kjente taklampen Octo 4240. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Blant utvalget finner du vegglamper, taklamper, bordlamper og gulvlmaper. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre. 


OM LEVERANDØREN

Secto Design er en finsk virksomhet som lager nydelige og svært populære nordiske designlamper. De er kjent for sitt miljøfokus og innovative bruk av naturmaterialer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. 

Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140929
Produktnummer hos leverandør 4241 MU
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.5
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 55
Sokkel E27
Maks watt 20
Antall lyspærer 1