DESIGN FOR THE PEOPLE

Nono taklampe Ø23,5 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Nono taklampe fra Design For The People er godt egnet over spisebord. Taklampen er enkel og tidløst og har et moderne design med geometriske former. Nono pendel har en diffusor som skjuler lyspæren og skaper et behagelig, jevnt lys som rettes nedover. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 199
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Nono taklampe fra Design For The People er en minimalistisk lampe i solide materialer av høy kvalitet. Taklampen er laget i metall og har en diffusor i akryl som skjuler lyspæren og gjør at lyset oppleves som behagelig og mykt. Lampeskjermen er tett, som gjør at lyset sentreres nedover, og diffusoren sørger for jevn spredning av lyset uten å gi gjenskinn. Nono pendel er 23,5 cm i diameter, og kommer med ledning på tre meter. Den kommer også i større størrelse på 49 cm. 


ANBEFALT BRUK

  • Nono taklampe er velegnet over spisebord. Du trenger to Nono pendler for bord på 120 cm, tre stykker for bord på 180 cm og fire stykker for bord på 240 cm. 
  • Nono taklampe er også godt egnet over kjøkkenøy. 


MONTERING

  • Skal du ha Nono taklampe over spisebord anbefaler vi at du monterer den 65-75 cm over bordet, og ca. i pannehøyde. 
  • Skal du ha Nono taklampe over kjøkkenøy, anbefaler vi å montere den ca. i pannehøyde, som vil si ca. 75-90 cm fra benkflaten. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære, og her anbefaler vi en dimbar pære som du finner under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler å bruke dimmer til din Nono taklampe. Har du ikke dimmer fra før, kan du kjøpe dimmer hos oss. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Nono takpendel er designet av Bønnelycke MDD for Design For The People, som har latt seg inspirere av moderne, geometriske former. Designspråket til Nono er enkelt og tidløst, og taklampen passer utmerket over spisebord. Den kommer i sort og hvit og i størrelsene 23,5 cm og 49 cm i diameter. Alle Nono taklamper fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN 

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924004285
Produktnummer hos leverandør 2120503001
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 300
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 23.5
Høyde i cm 24.8
Sokkel E27
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned