FLOS

Mayday Indoor lampe H53 - oransje

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mayday er en allsidig, prisbelønt lampe fra Flos med et særegent design. Lampen sprer et behagelig og varmt lys i rommet, og du henge den i taket, på veggen eller plassere den på et bord eller gulvet. Mayday kommer med fem meter ledning som kveiles opp på stativet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 610
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Mayday Indoor fra Flos er en allsidig lampe med et helt særegent design.

Lampen sprer et behagelig og varmt lys i rommet, og du henge den i taket, på veggen eller plassere den på et bord eller gulvet. Lampen er dimbar og har ledning til stikkontakt på hele 4,85 meter, som du kan rulle opp på stativet på lampen. Bryter er plassert på håndtaket. 


ANBEFALT BRUK

  • Heng den på en krok på veggen. 
  • Bruk Mayday Indoor som taklampe.
  • Plasser lampen på et bord eller på gulvet. 
  • Superkul lampe på ungdomsrommet. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære med tretrinnsdimming for jevnt lys. Integrert dimmer i lyspæren gjør at at du får en dimmeeffekt uten å ha dimmer på lampen. Du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker ved hjelp av bryteren. Se vår anbefalt lyskilde under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk, fuktig klut. 
  • Skal du fjerne fettflekker, bruk da en mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Lampen ble designet i 2000 av Konstantin Grcic for italienske Flos, og siden har det blitt en anerkjent og prisbelønt favoritt. I 2001 vant Mayday Compasso d'Oro-prisen. Lampene til Flos er eksklusive i tidløs og industriell design, og Mayday lever opp til denne beskrivelsen. Lampen finnes i flere fargekombinasjoner. I tillegg kommer den i en utendørsvariant. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198008063
Produktnummer hos leverandør F3780002
Dimbar Nei
Farge Oransje
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 4.85
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 53
Sokkel E27
Maks watt 11.5
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned