Christiania Belysning Asker

ÅPNINGSTIDER:

Man - Fre:
10.00-21.00

Lørdag:
09.00-19.00

Søndag:
Stengt

Denne butikken er midlertidig stengt som følge av smittevernsrestriksjoner. Vi tar imidlertid i mot klikk og hent ordre fra nettbutikken på vanlig måte, og har utlevering av varer:

mandag - fredag 12.00-18.00

lørdag 12.00-16.00

Christiania Belysning er en lampeforretning med solid fagkompetanse. Vår butikk på Trekanten er vår lampebutikk i Asker. Her finner du et godt utvalg av designlamper, i tillegg til lamper fra andre kjente merkevarer og vår egen kolleksjon.

Vi er fagekspertene innen belysning og i butikken på Trekanten Asker hjelper Oddbjørg og hennes team deg med å finne gode lysløsninger for ditt hjem.

Er du ute etter lamper i Asker, ta turen innom!

Oddbjørg, butikksjef på Christiania Belysning Asker

Butikkleder: Oddbjørg

Telefon:
474 52 555 (sentralbord)

Epost:
asker@cblys.no

Adresse:
Knud Askersvei 26, 1383 Asker

Parkering

Om du skal besøke oss med bil, er det best å parkere i det store parkeringshuset mot Kirkeveien. Her får du gratis parkering de første to timene i senterets åpningstid. For den tredje timen er prisen 10 kroner per påbegynte halvtime, deretter kroner 18 per påbegynte halvtime.

Kollektivtransport

Trekanten ligger 100 meter fra Asker stasjon, som er stasjon for både lokaltog, fjerntog, buss og taxi.

På grunn av smittefaren i forbindelse med Covid-19 viruset, gjør vi ekstra tiltak i våre butikker for å sørge for sikkerheten til våre kunder og ansatte. Les mer om disse tiltakene her.