Christiania Belysning Sandvika

ÅPNINGSTIDER:

Man - Fre:
10.00-21.00

Lørdag:
09.00-19.00

Søndag:
Stengt

Denne butikken er midlertidig stengt som følge av smittevernsrestriksjoner. Vi tar imidlertid i mot klikk og hent ordre fra nettbutikken på vanlig måte, og har utlevering av varer:

mandag - lørdag 12.00-16.00

Christiania Belysning er en lampeforretning med solid fagkompetanse. Vår butikk på Sandvika Storsenter er vår lampebutikk i Sandvika. Her finner du et godt utvalg av designlamper, i tillegg til lamper fra andre kjente merkevarer og vår egen kolleksjon.

Vi er fagekspertene innen belysning og i butikken på Sandvika Storsenter hjelper Ellen og hennes team deg med å finne gode lysløsninger for ditt hjem.

Er du ute etter lamper i Sandvika, ta turen innom!

Book lysplanlegging i butikk

Trenger du hjelp til å belyse et helt rom? På Sandvika Storsenter kan du nå booke time med en lysplanlegger. På 30 minutter lager vi sammen med deg en lysplan basert på dine behov med konkrete produktanbefalinger som løser dette.

Ett rom, 30 minutter, pris 390,-

Ellen, butikksjef på Christiania Belysning Liertoppen

Butikkleder: Ellen

Telefon:
474 52 555 (sentralbord)

Epost:
sandvika@cblys.no

Adresse:
Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika

Parkering

Om du skal besøke oss med bil, er det best å parkere i det gamle parkeringshuset i Brodtkorbsgate 7. I senterets åpningstid er det tre timers gratis parkering, utover dette er prisen 38 kroner per time.

Sandvika Storsenter har ca. 2100 parkeringsplasser fordelt på to parkeringshus. Senteret har også til sammen 38 ladestasjoner:

  • Gammelt p-hus P5 Brodtkorbsgate 7: 8 hurtigladere og 16 Flexiladere.
  • Nytt p-hus U1 Sandviksveien 182: 10 Flexiladere
  • Utenfor Elkjøp i Sandviksveien 184: 4 hurtigladere.

Kollektivtransport

Sandvika bussterminal og Sandvika togstasjon ligger få minutters gange fra senteret.

På grunn av smittefaren i forbindelse med Covid-19 viruset, gjør vi ekstra tiltak i våre butikker for å sørge for sikkerheten til våre kunder og ansatte. Les mer om disse tiltakene her.