LE KLINT

Lamella taklampe Ø50 - hvit/sølv

Lamella taklampe fra danske Le Klint er en klassisk designlampe som gir et mykt og behagelig lys. Lampen dekker helt til taket. Plafonden passer derfor utmerket i gang ved trapp, på soverommet og i TV-stue. Du kan også bruke den som vegglampe i gangen. Mer info under.
- +
kr 9 495
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Lamella taklampe fra Le Klint er et designikon som er håndbrettet med delikat metallfinish. Lampen gir et rundstrålende, behagelig og blendefritt lys og er et vakkert element i rommet. Plafonden er 50 cm i diameter og kan brukes både som taklampe og vegglampe og dekker helt inntil vegg/tak. 


ANEBFALT BRUK

  • Perfekt å bruke som plafond i gangen ved trappen. 
  • Super å bruke som vegglampe i gang. 
  • Nydelig lampe over senga på soverommet. 
  • Perfekt taklampe på en TV-stue eller stuen der TV-en står. Her vil du ikke vil ha noe som henger i veien for sikt til TV, og da passer plafonden utmerket. 


MONTERING

Du kan montere Lamella plafond både som taklampe og vegglampe. 


TILBEHØR 

Vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD
Tørk av støv med en tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.

OM DESIGNET/SERIEN
Lamella taklampe er en del av en serie der du finner bordlamper, taklamper og gulvlamper. Serien er designet av duoen Takagi og Homstvedt for Le Klint. Lampen har en klassisk design med et moderne snitt over seg. Den har inspirasjon fra undersiden til en sopps hatt, noe som gir de flotte buede kurvene. Dette kalles lameller, og har gitt navn til lampen. 

Disse lampene har også blåst liv i en gammel produksjonsteknikk, kalt PLICA-teknikken, som gjør det mulig å lage buede plisseer, som gir lampene sin myke silhuett. Det organiske uttrykket kombineres med metalldetaljer i topp og bunn, som fås i sort, børstet og gyllenfarget aluminium. 

OM LEVERANDØREN
Le Klint er en dansk merkevare og en av de fremste ambassadørene for dansk design og håndverkstradisjon. Alle Le Klints lamper produseres på deres fabrikk i Odense i Danmark, der hver enkelt skjerm brettes for hånd. De brettede skjermene er deres DNA og er blitt verdenskjent og anerkjent. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5703387923614
Produktnummer hos leverandør 236
Dimbar Ja
Farge Hvit/sølv
Materiale Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 50
Høyde i cm 13
Antall lyspærer 2
Sokkel E27
Maks watt 15