Energy Class: D
Dimbar
UMAGE

Hazel branch taklampe - sort/messing

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Hazel branch taklampe fra Umage er en svært funksjonell langbordspendel i et nett design. Med to diskrete knapper på skjermen kan du justere lysstyrken og -fargen. Perfekt lampe over avlange spisebord eller over arbeidsplassen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 499
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Hazel Branch taklampe fra Umage er en nett og diskret langbordslampe med integrert LED, veldig godt, rettet lys og har svært gode funksjoner. På toppen av skjermen er det to knapper, der du henholdsvis kan justere lysstyrken (lumen) og lysfargen (kelvin). Kelvingraden går hele veien fra 2700K til 6000K. Du kan sømløst velge mellom stemningslys og veldig godt lys, og varmt lys (2700K) og crispy, dagslys (6000K). 

Lampen er nett, smal og lang, og er 7,2 cm høy og 100,2 cm lang. Den har matt finish med en bronze kant som hindrer for blending. Den kommer med ledning på tre meter. Lampen har 10 års garanti. 


ANBEFALT BRUK

  • Super lampe over et avlangt spisebord på minst 180 cm. 
  • Bruk den på arbeidsplassen eller over et arbeidsbord. Superfin på steder der du er avhengig av god fargegjengivelse, som et sybord, der du legger puslespill e.l. på grunn av muligheten for høy kelvin. 


MONTERING

  • Skal du ha den over et spisebord eller arbeidsbord der du sitter ved, anbefaler vi å montere den 65-75 cm fra bordflaten. 
  • Skal du ha den over et arbeidsbord der du står i all hovedsak, anbefaler vi å montere den 75-90 cm over bordflaten og ca. i pannehøyde. 
  • Du kan ikke montere på dimmer på takpendelen. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Hazel branch langbordlampe er en nett takpendel og del av en serie med flere taklamper. Hazel branch kommer i sort og hvit. I tillegg finner du Hazel mini taklampe og Hazel medium taklampe hos oss. Det er fint å kombinere lamper fra samme serie for å skape en helhet hjemme. 


OM LEVERANDØREN

Umage er en dansk merkevare som lager designlamper av høy kvalitet og vakkert design. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg fra Umage.Spesifikasjoner
Varenr. 5710302024486
Garanti 10 år
Produktnummer hos leverandør 2448
Dimbar Ja, 4-trinns dimming
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 7.2
Lengde i cm 100.2
Dybde i cm 5.4
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1150
Maks watt 20.5
Kelvin 2700-6000
Levetid 25.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned