NORTHERN

Glint vegglampe Ø36 - messing

Glint vegglampe fra Northern er en super lampe i stuen, gangen og soverommet. Den bygger lite ut fra veggen og gir et behagelig stemningslys. Den kommer med utbyttbar LED i varmhvit og perforert mønster. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 990
5+ på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Glint vegglampe fra Northern gir et indirekte og behagelig stemningslys. Den kommer med utbyttbar LED-lys som gir fra seg varmhvitt lys. Skjermen er rund med avrundede kanter og 36 cm i diameter. Den er i lakkert stål og har en perforert finish, som igjen gir en vakker lyseffekt. Lampen bygger lite ut fra veggen. Den kommer med transparent ledning på to meter og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Glint vegglampe egner seg godt i stuen og gangen.
  • Den er også nydelig på soverommet, og kan fylle funksjonen som nattlys. 


MONTERING

Glint kommer med ledning, men det er mulig å montere den fast i veggpunkt. 


TILBEHØR

Vi anbefaler vi en plug-in dimmer for å ha mulighet til å dimme lampen, og dermed tilpasse belysningen enda bedre til den ønskede stemningen til enhver tid. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en støvkost.
  • LED-modulen er utbyttbar på Northern sine produkter med integrert LED. Dette betyr at du enkelt kan bytte modulen selv ved behov - helt uten elektriker. 


OM DESIGNET/SERIEN

Glint vegglampe er designet av den svenske designeren Felix Isidorsson for Northern. Glint kommer i fire farger; hvit, messing, aluminium og sort. Hvit og messing har en hvit ledning, den sorte har sort ledning og den som er i aluminium har transparent ledning. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018212666
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 266.
Dimbar Ja
Farge Messing
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Festes med skruer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 36
Høyde i cm 0
Dybde i cm 5.5
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 550
Maks watt 6
Kelvin 3000