LOUIS POULSEN

Flindt vegglampe ute Ø40 cm - hvit

Flindt vegglampe fra Louis Poulsen har et skulpturelt, prisvinnende design med organiske former. Vegglampen kan brukes ute og inne - og gjerne flere sammen. Flindt gir et nydelig og indirekte lys og fin lyseffekt. Lyset blir i alle hovedsak sendt ned, og litt oppover. Passer utmerket i trapp og gangsoner - ute og inne. Mer info under.
- +
kr 11 175
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 33
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 33
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Flindt vegglampe fra Louis Poulsen er en skulputrell vegglampe med integrert LED. Vegglampen er våtromsgodkjent og tåler et uteklima (men ikke kystklima/saltdriv). Vegglampen kommer i fargene corten, hvit og alluminium og i tre størrelser.

Lyset oppleves som svært behagelig og stemningsfull. Lyset kommer ut fra åpningen i toppen som igjen sender lys nedover lampen, og skaper en stemningsfull og diskret ring av reflektert lys på den nedre delen av lampen. Fargen på lyset er 2700 kelvin, hvilket betyr et varmt lys. Flindt vegglampe er beregnet på fast montering til veggpunkt. 


ANBEFALT BRUK

  • Flindt vegglampe anbefales både til bruk utendørs og innendørs. 
  • Nydelig vegglampe i gangsoner ute og inne. 
  • Kjempefin i trapp. 
  • Bruk flere sammen, gjerne i ulike størrelser, på en vegg og skap en lysskulptur. 


MONTERING

  • Vi anbefaler at du monterer Flindt vegglampe lavt ved bruk i gangsone. 
  • Skal du ha Flindt vegglampe som arkitektonisk element, kan du montere den høyere. 
  • Flindt vegglampe er beregnet på fast montering og er ikke mulig å seriekoble. 


TILBEHØR

Det er ikke noe ekstra tilbehør du trenger til din Flindt lampe. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør din Flindt vegglampe med en myk og fuktig klut. Ved bruk av rengjøringsmidler, velg ett uten slipemidler eller skuremidler. 
  • Vi anbefaler å vaske utelamper en gang i året for å behold og bevare overflaten. Du kan se mer HER. 


OM DESIGNET/SERIEN

Flindt vegglampe fra Louis Poulsen er formgitt av designer Christian Flindt. For å finne riktig balanse mellom kurver, lys og størrelser har designeren brukt både programvare, 3D-printing og støpning i metall. Flindt kan brukes både utendørs og innendørs, og er en nydelig, skulpturell vegglampe. I 2019 vant den Bo Bedres designaward! Flindt vegglampe kommer i fargene corten, hvit og alluminium og i tre størrelser. Den minste er 20 cm i diameter, deretter følger 30 cm i diameter og den største er 40 cm i diameter. I tillegg til Flindt vegglampe finner du Flindt pullerter i serien i to størrelser og samme farger. Hos oss kan du få hele serien. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411847725
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5747402209
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Diameter i cm 40
Høyde i cm 0
Dybde i cm 10
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1020
Maks watt 25
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned