SOMMERSALG
-50%
HØVIK LYS

Enya vegglampe liten - grå

Enya vegglampe er tidløst og stilnøytralt. Lampen gir en jevn lysspredning og godt allmennlys. Bruker du 3-trinnslyspære, blir Enya enda mer allsidig. Du bytter lysstyrke enkelt med bryter lett tilgjengelig på ledningen. Super lampe ved siden av speil, samt i trapp og gang. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 574 Vanlig pris kr 1 149
Kampanjen varer t.o.m. 31.07
Færre enn 5 på nettlager
60+ på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
60+ på butikklager
Mer om dette produktet
Enya vegglampe er en tidløs og stilnøytral vegglampe som gir godt allmennlys og er et super tilskudd til grunnbelysningen i et rom. Det opalhvite glasset som sørger for jevn lysspredning og lampen gir mye lys. Lyset oppleves som noe dempet, slik at du ikke blir blendet når du ser på lampen. Glasskjermen er åpent i begge ender, og gir godt lys både opp og ned. Du skrur lampen enkelt av og på ved hjelp av bryteren på ledningen. 

ANBEFALT BRUK
  • Super lampe ved siden av speil. 
  • Bruk den i trapp og gangsoner. 
  • Allsidig vegglampe som bør brukes på en lys vegg for å unngå kontrastblending. Dette betyr at konstrasten mellom en mørk vegg og lys lampe, gjør at lampen virker blendende. Har du mørk vegg, anbefaler vi Zanna eller Sinne


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en 3-trinnspære som gir deg mulighet til å velge mellom tre forhåndsdefinerte lysstyrker. På den måten får du effekten av dimming uten å ha dimmer på lampen. Du bytter enkelt lysstyrke med bryteren. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysfordeling. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker o.l. kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • NB! Pass på at glasset er tørt før lampen skrus på. 


OM DESIGNET/SERIEN

Enya kommer i to størrelser og med enten mørk grå eller hvit metallbase.  Vegglampen er et godt tilskudd til grunnbelysningen. Enya er lampen som passer inn i de fleste lyse rom, og som er et godt tillegg til taklamper for å spre lyset jevnt i rommet og sørge for lys i ulike høyder. Som hovedregel anbefaler vi at Enya monteres 140-150 cm over gulvet. 


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning og fører lamper i god kvalitet og funksjonalitet. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Kjøp din lampe hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198600281
Produktnummer hos leverandør SG-11-SMALL-GREY
Dimbar Nei
Farge Grå/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Kan kobles direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 12
Bredde i cm 10
Dybde i cm 13
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Maks watt 40