101 COPENHAGEN

Drop Chandelier - bronze

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Drop Chandelier fra 101 Copenhagen er en skulputurell taklampe i bronse. Den har 14 fleksible armer og åtte lampeskjermer som kan lyse opp, ned og alt imellom. Teksturen i metallet gir en ekstra dybde. Et kult blikkfang over et avlangt spisebord eller som smykke i et stort rom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 14 795
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet
  • Drop Chandelier fra 101 Copenhagen er en skulputurell taklampe med 14 justerbare armer og åtte dråpeformede lampeskjermer som kan vinkles. Du kan peke lampekoppene opp, ned og alt imellom. Dette gir deg fleksibiliteten til å justere armene og lysretningen slik du vil.
  • Drop Chandelier er 1,55 meter lang og 1,2 meter bred. Den kommer med ledning på 85 cm. 
  • Taklampen har et metalloppheng på 18 cm. Ledningslengden mellom metallopphenget og armaturen kan justeres mellom 15-85 cm. Ledningslengden fra metallopphenget og opp til taket er på maksimalt 200 cm. Du finner en god beskrivelse i produktbildet.


ANBEFALT BRUK

  • Passer særlig godt som allmennlys midt rom med med takhøyde på over 320 cm. 
  • Drop Chandelier er et kult blikkfang over et langt spisebord på minst tre meter i rom med minst 320 cm takhøyde. Du får lysspredning over en større flate. Har du et mindre spisebord, anbefaler vi Drop mini taklampe. Se den HER


MONTERING

  • Hvordan du vinkler armene og lampeskjermene påvirker opplevelsen av lampen. Gjør den mer avlang over et bord eller mer kompakt dersom den henger som blikkfang høyt i taket. 
  • Skal du ha den over spisebordet, anbefaler vi at du monterer taklampen 65-75 cm fra bordflaten. 
  • Festes med skruer. 


TILBEHØR

  • Du trenger åtte lyspærer, og her anbefaler vi klare soft glow pærer, som er dimbare, slik at du har en fleksibilitet til å tilpasse lysstyrken. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør.
  • Lampen kan dimmes hvis den kombineres med en ekstern dimmer. Se den under anbefalt tilbehør.


OM DESIGNET/SERIEN

Drop er en serie i dansk design fra 101 Copenhagen som finnes i flere fargekombinasjoner og fire varianter og to størrelser: Drop Chandelier taklampe, Drop Mini, Drop bulb mini og Drop bulb taklampe. Taklampene har alle en armatur i nydelig metall. Med sin skulpturelle, industrielle look og levende struktur passer Drop taklampe godt til moderne hjem og hytter, og er kul å kombinere med flere stiler. Drop lampeserie er laget av Kristian Sofus Hansen og Tommy Hydahl.


OM LEVERANDØREN

101 Copenhagen er et dansk designmerke som er etablert i 2017. Med lidenskap for materialer, raffinerte strukturer og organiske former og farger, lager de lamper, møbler, kunst o.l. i skandinavisk stil. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4251501406686
Produktnummer hos leverandør 214022
Dimbar Ja
Farge Bronze
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 0.85
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 73
Bredde i cm 121
Lengde i cm 154
Sokkel E14
Maks watt 4.3
Antall lyspærer 8