-20%
101 COPENHAGEN

Drop chandelier - oxidert

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Drop chandelier fra 101 Copenhagen er en skulputurell taklampe i messing. Den har 14 fleksible armer og åtte lampeskjermer som kan lyse opp, ned og alt imellom. Teksturen i metallet gir en ekstra dybde. Et kult blikkfang over et avlangt spisebord eller som smykke i et stort rom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 11 196 Vanlig pris kr 13 995
Bestillingsvare: På vårt lager om 12-14 virkedager
Mer om dette produktet

Drop chandelier fra 101 Copenhagen er en skulputurell taklampe med 14 justerbare armer og åtte dråpeformede lampeskjermer. Dette gir deg fleksibiliteten til å justere armene og skjermene slik du vil. Du kan peke koppene opp, ned og alt imellom, og styre lyset deretter. Drop chandelier er 1,55 meter lang og 1,2 meter bred. Den kommer med ledning på 85 cm. Lampen kan dimmes hvis den kombineres med en ekstern dimmer. 


ANBEFALT BRUK

- Passer særlig godt i store rom med takhøyde på over tre meter. Har du lavere takhøyde anbefaler vi Drop mini.

- Drop chandelier er et kult blikkfang over et langt spisebord (plass til minst seks personer). Da trenger du kun et takpunkt istedenfor flere, og likevel få lysspredning over en større flate. 

- Nydelig som et smykke i rommet, særlig i stua.

- Designet og materialene til Drop chandelier passer også godt til hytter. 


MONTERING

- Festes med skruer. 

- Skal du ha taklampen over et spisebord, anbefaler vi å montere den omtrentlig 65-75 cm fra bordflaten. 


TILBEHØR

- Du trenger åtte lyspærer, og her anbefaler vi klare soft glow pærer, som er dimbare, slik at du har en fleksibilitet til å tilpasse lysstyrken. se vår anbefaling i anbefalt tilbehør.

- Avhengig av hvilken vei du justerer koppene og bør du tilpasse lyspæren, slik at lyset blir optimalt. Snakk med oss i butikk eller her, for å få gode råd. OM DESIGNET/SERIEN

Drop kommer i flere fargekombinasjoner og fire ulike varianter: Drop Chandelier, Drop Mini, Drop bulb mini og Drop bulb taklampe. 

Taklampen er i dansk design, laget av Kristian Sofus Hansen og Tommy Hydahl og er en genial kombinasjon av modernistisk design fra 1950 tallet og innovative løsninger. Metallet den er laget i har en tekstur som gir en dybde og liv til materialene. 


OM LEVERANDØREN

101 Copenhagen er et dansk varemerke etablert i 2017. Deres visjon er å lage produkter av høy kvalitet og ekte håndverk. De har både belysning, møbler og diverse interiørvarer som er tidløse samtidig som moderne i designet. Virksomheten er særlig opptatt av materialer og organiske former og farger. Hos oss får det et utvalg av deres lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4251501403098
Produktnummer hos leverandør 111098
Dimbar Ja
Farge Oxidert
Materiale Stål/Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 0.85
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 120
Lengde i cm 155
Antall lyspærer 8
Sokkel E14
Maks watt 2