HØVIK LYS

Delta taklampe 8 lys - sort

Delta taklampe er en nydelig stemningslampe som egner seg godt over spisebordet eller salongbordet. Lampen har fire armer i forskjellige lengder, og bruker åtte dekorative globepærer, som gir et stemningsfullt lys og industrielt preg. Lyspærer kjøpes i tillegg. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 219
5+ på nettlager
50+ på butikklager
Mer om dette produktet

Delta taklampe har fire armer i forskjellige lengder, og bruker åtte lyspærer som skaper en lun stemning. Armaturen er i metall og taklampen kommer med en sort ledning på 1,08 meter og takkopp. Lyspærene kjøpes i tillegg. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig lampe over spisebordet, gitt at du har god belysning ellers i rommet. Dette fordi Delta taklampe er anbefalt å brukes som stemningslampe. 
  • Nydelig lampe over salongbord. 


MONTERING

  • Skal du ha taklampen over spisebordet anbefaler vi at du monterer den 65-75 cm fra bordflaten, og ca. i pannehøyde. 
  • Delta taklampe festes med skruer i taket. 


TILBEHØR

  • Du trenger åtte lyspærer til din taklampe. Vi anbefaler en klar pære med spiral i svak styrke for å unngå blending, samt oppnå den industrielle "looken" på lampen din. Se den i anbefalt tilbehør.
  • Vil du gå for en annen lyspære enn vår anbefaling? Du kan velge fritt blant dekorpærer. Alle dekorpærer finner du HER.


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Delta taklampe er en moderne lampe som har et industrielt design med sine synlige lyspærer og armatur i matt glanset metall. Taklampen passer godt inn i moderne hjem og hytter. Delta kommer i en taklampe og en takplafond. 


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning og fører lamper i god kvalitet og funksjonalitet. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Kjøp din lampe hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7024081054212
Produktnummer hos leverandør 9400105421
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.08
Feste Festes med skruer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 55
Høyde i cm 42
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 8