Ledning selges separat
NORTHERN

Dahl glass large Ø25 - opal/glass

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Dahl taklampe fra Northern er et norsk designikon med stolt historie. Lampen kommer i to deler; en glasskjerm og et pendeloppheng. Skjermen er i munnblåst opalt glass og designet sikrer behagelig, rundstrålende lys. Perfekt over spisebord, salongbord og i trapperom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Dahl taklampe small fra Northern gir et mykt lyst ut i rommet. Lampeskjermen er i munnblåst opalt glass og sprer lyset jevnt og behagelig. Designet gjør lampen også ekstra blendingsredusert, da den er omtrent tett i bunnen og toppen. Pendelopphenget som hører med har en ledning på 3,7 meter og en takkopp med to utfresninger, som gjør det enkelt å seriekoble lampen, dersom du vil ha flere i en gruppe. Den lange ledningen gjør at Dahl også egner seg for rom med ekstra takhøyde. Dahl taklampe er 25 cm i diameter og 33 cm i høyden. 


ANBEFALT BRUK

Dahl taklampe er komplett sammen med pendelopphenget som hører til. Da er det en utmerket lampe å bruke her: 

  • Over spisebord, da fortrinnsvis flere sammen. For et spisebord på 120 cm trenger du to pendler, for et spisebord på 180 cm trenger du tre stykker. 
  • Over salongbord
  • I trapperom. Her trenger du ikke å tenke på hvor tett den er på veggen. 


MONTERING

  • Dahl taklampe kommer i to deler og festes med krok. Se monteringsanvisning under for mer informasjon. 
  • Skal du ha lampen over spisebord, anbefaler vi å montere den 65-75 cm over bordflaten. 


TILBEHØR 

  • Du trenger å kjøpe både lampeskjermen og pendelopphenget for å få en komplett lampe. Lampeskjermen kommer i to størrelser, 14,8 cm i diameter og 25 cm i diameter. Opphenget kommer i tre farger. 
  • Vi anbefaler en opal lyspære til denne lampen for å sikre jevn lysspredning. Du finner vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med støvkost. 
  • Du kan kjøpe glasskjermen separat dersom den skulle gå i stykker. Også pendelopphenget kan kjøpes for seg. 


OM DESIGNET/SERIEN

Dahl small taklampe er et tidløst designikon med stolt historie, som alt så dagens lys i 1956. Designeren av lampen er norske Birger Dahl som levde fra 1916 til 1998. Han laget lampen spesielt for Stortinget. I 2016 lanserte Northern lampen på nytt, i anledning Birger Dahl sin 100-årsdag. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018214448
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 444.
Farge Opal
Materiale Glass
Produktets IP-grad 0
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 33