&TRADITION

Copenhagen SC7 taklampe - opal/bronzed messing

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En tidløs takpendel inspirert av gatelykter i Københavns havner, men med lettere og mykere formspråk. Lampen har en elegant matt glasskjerm som skjermer øynene mot blending, og gir jevn og myk belysning i rommet. Passer godt over spisebord og stuebord. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 140
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Copenhagen serien er designet av designduoen Space Copenhagen (Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou) og består av en takpendel i tre størrelser samt to bordlamper, en gulvlampe og en vegglampe.


Med et solid blikk for detaljer, har designduoen designet en lampe inspirert av Københavns havner, men med er lettere og mykere formspråk. Dette er med intensjonen om at lampen skal passe inn i dagens hjem. Dette gir et tidløst design som passer inn i både moderne og klassiske hjem og hytter.


Lampen er bredest på midten og smalner inn ved åpningen og i toppen for å spre lyset på best mulig måte. Dette gir et lys både opp og ned mot bordflaten. Til denne lampen anbefaler vi en lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385008478
Produktnummer hos leverandør 136749A136
Dimbar Ja
Farge Opal/brunert messing
Materiale Stål/Munnblåst glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 35
Høyde i cm 40
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 100
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned