PRISMATCHET
&TRADITION

Copenhagen SC13 bordlampe - opal/bronzed messing

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En tidløs bordlampe inspirert av gatelykter i Københavns havner, men med lettere og mykere formspråk. Lampen har en munnblåst matt glasskjerm som skjermer øynene mot blending, og gir jevn og myk belysning i rommet. Lampen har integrert dimmer med dim-to-warm funksjon. Passer godt på skrivepulten eller på nattbordet.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 5 595 Vanlig pris Veil. pris kr 6 430
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Copenhagen serien er designet av designduoen Space Copenhagen (Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou) og består av en takpendel i tre størrelser samt to bordlamper, en gulvlampe og en vegglampe.


Med et solid blikk for detaljer, har designduoen designet en lampe inspirert av Københavns havner, men med er lettere og mykere formspråk. Dette er med intensjonen om at lampen skal passe inn i dagens hjem. Dette gir et tidløst design som passer inn i både moderne og klassiske hjem og hytter.


Lampen er bredest på midten og smalner inn ved åpningen og i toppen for å spre lyset på best mulig måte. Dette gir et lys både opp og ned mot bordflaten.


Lampen har integrert dimmer med dim-to-warm funksjon der du kan variere lystemperaturen mellom 2200-2700K. Les mer om lystemperaturer her.

Spesifikasjoner
Varenr. 5709262010325
Produktnummer hos leverandør 133146A359
Dimbar Ja, glowdim
Farge Opal/brunert messing
Materiale Stål/Munnblåst glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 33
Høyde i cm 42
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 700
Maks watt 8
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned