-7%
Lang leveringstid
LOUIS POULSEN

Collage 600 taklampe - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Collage 450 taklampe fra Louis Poulsen er et blikkfang, perfekt over bord. Taklampen er laget av tre lag skryl og gir et spennende lysspill, samtidig som den ikke blender. Collage retter mesteparten av lyset ned og sprer også lys ut til sidene. For mer info og anbefalinger, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 14 999 Vanlig pris Veil. pris kr 16 195
Bestillingsvare: Ubekreftet leveringstid
Mer om dette produktet

Collage 450 taklampe fra Louis Poulsen er laget av trelag med matt hvit akryl og et vakkert mønster i lagene. Dette gir en spennende lyseffekt. Mesteparten av lyset rettes nedover, og noe lys slippes også ut fra sidene. Collage taklampe er 60 cm i diameter og gir et blendefritt, rundstrålende allmennlys. Den er dimbar og kommer med en hvit ledning på maksimalt tre meter til tak. 


ANBEFALT BRUK

  • Collage 450 er kjempefin over bord, også spisebord. Her er den fin over større bord og gjerne i rom der det er høyt under taket. 
  • Også fin over runde bord, da formen og lysspredningen vil følge bordet.  


MONTERING

  • Skal du ha lampen over spisebord, monter den da ca. 65-75 cm over bordflaten, og ca. i pannehøyde. 
  • Skal du ha den over et annet bord er det ingen fasit. Her kan du velge fritt. Vi anbefaler imidlertid å ikke henge den i siktslinje for TV dersom du skal ha den over salongbord. 


TILBEHØR

  • Velg en klar lyspære dersom du vil ha ekstra lysspill på veggen. Se den i anbefalt tilbehør. 
  • Velg en matt lyspære dersom du ønsker å dempe lysspillet, få mindre skygger og gjøre det mer subtilt. Se den i anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler at du kjøper med dimmer til din lampe. Se den i anbefalt tilbehør. 
  • Ønsker du å gjøre den helt blendingsfri, kan du kjøpe en avblendingsskjerm som monteres under, slik at du ikke ser lyspæren nedenfra. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Collage taklampe kommer i to størrelser og er en av bestselgerne til Louis Poulsen. Lampen er designet av Louise Campbell og ble lansert i 2005. Hos Christiania Belysning får du lampen i begge størrelser. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411340493
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741095311
Dimbar Ja
Farge Matt hvit
Materiale Akryl
Produktets IP-grad 0
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 60
Høyde i cm 36
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 100
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned